Монако проти Реймса. Чи зможуть господарі взяти три очки?

13 січня в матчі 18-го туру французької Ліги 1 зустрінуться команди «Монако» і «Реймс». Поєдинок прийме Арена Луї II (Монако).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Монако" проти "Реймса".

Монако

Монако виступає переконливо; в 10 матчах команда здобула 6 перемог і зіграла внічию, а також зазнала трьох поразок. В останньому матчі чемпіонату підопічні Аді Хюттера показали хороший результат, обігравши на виїзді «Тулузу» з рахунком 2:1. Героєм зустрічі для "червоно-білих" став Бен Єддер, який відзначився дублем. Монако посідає 3-е місце в турнірній таблиці, набравши 33 очки, при співвідношенні м'ячів 33:22. Лідером у гонці бомбардирів монегасків є Бен Йеддер, на рахунку якого вже 8 голів.

У рідних стінах «князьки» провели 8 матчів у чемпіонаті, здобувши 6 перемог, при цьому зазнавши 2 поразок.

Реймс

Реймс дещо сповільнився; в останніх п'яти зустрічах чемпіонату Франції клуб здобув дві перемоги, програвши три матчі. Лише в останньому матчі підопічні Вілла Стилла змогли підняти настрій; вдома клуб був сильнішим за Гавр 1:0. Переможний гол у складі господарів забив Накамура. Реймс посідає 8-е місце в турнірній таблиці, набравши 26 очок, при коефіцієнті м'ячів 22:23. Лідером бомбардирської гонки червоно-білих є Тіаму, який зумів забити 4 голи і віддати 2 асисти.

Клуб провів 9 виїзних матчів, здобувши 3 перемоги, 2 нічиї та зазнавши 4 поразок.

Монако проти Реймса

Монако проти Реймса факти

  • Реймс програв останні 3 виїзні матчі в Лізі 1 1,72.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у домашній успіх монегасків. Коефіцієнт на перемогу "Монако" становив 1,72. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,99. Для Reims Victoria котирування зупинилися на позначці 4,75. Букмекери очікують від французьких команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом – 1.78, «Тотал більше 3» з лапками – 2.08. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Монако виступає переконливо, але клубу не вистачає стабільності. Реймс показує себе скромніше, але має всі шанси піднятися в турнірній таблиці. Якщо говорити про найближчу зустріч, то клас господарів і тренерський досвід Хюттера допоможуть «князям» взяти три очки: перемога «Монако» - 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0