Аугсбург - Байєр. Чи продовжать «Фармацевти» переможну серію?

У суботу, 13 січня, на стадіоні «ВВК Арена» відбудеться матч «Аугсбург» – «Байєр» у рамках 17-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Аугсбург» проти «Байєра».

Аугсбург

Аугсбург завершив минулий рік у нижній частині турнірної таблиці чемпіонату Німеччини, але все ще далекий від боротьби за збереження прописки в еліті. Команда цього сезону була вкрай нестабільною, але завдяки вдалому старту здобула перевагу над слабшими суперниками.

У минулому розіграші німецької Бундесліги Аугсбург двічі обіграв Байєр і тепер знову спробує поборотися з фаворитом, який перебуває у дуже хорошій формі. Важливим фактором для господарів стане підтримка місцевих уболівальників, неймовірна мотивація яких однозначно не викликає сумнівів.

Байєр

Леверкузенський Байєр після двох нічиїх у матчах проти Боруссії Дортмунд і Штутгарта зумів повернутися на переможний шлях, вигравши два матчі поспіль. Команда Хабі Алонсо не дала суперникам з Баварії шансу обігнати себе і зустріла Новий рік лідером турнірної таблиці чемпіонату Німеччини.

У майбутньому матчі «Байєр» спробує взяти реванш у «Аугсбурга» за дві поразки в минулому сезоні, але справедливості заради варто сказати, що до нової битви суперники підходять в зовсім інших статусах. Фармацевти вважаються явними фаворитами, які повинні виграти таку гру.

Аугсбург - Байєр

Факти про матч Аугсбург – Байєр

  • У минулому чемпіонаті Німеччини Аугсбург двічі переміг Байєр: 2:1 та 1:0;
  • У чотирьох з п'яти останніх матчів між суперниками ставка була на те, що заб'ють обидві команди 1,64;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами в чемпіонаті Німеччини ставка була на Overhead (2,5) 1,51;
  • Байєр виграв лише два з останніх п'яти матчів проти Аугсбурга в чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 17-го туру німецької Бундесліги: на перемогу Аугсбурга можна поставити 6,00, на нічию — 4,80, на Байєр перемога за 1,54. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Байєру дуже важливо продовжувати перемагати, якщо команда всерйоз має намір боротися за золоті медалі чемпіонату Німеччини цього сезону. Команда Хабі Алонсо не може створити комфортний відрив від переслідувачів, але майбутня гра з "Аугсбургом" - чудова нагода додати до свого рахунку ще три очки. Господарі точно не збираються легко здаватися на своєму полі і, напевно, пам’ятають дві перемоги над «Фармацевтами» у минулій кампанії. Працюючим варіантом прогнозу виглядає ставка на «заб'ють обидві команди» за 1,64.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0