Баварія – Хоффенхайм. Чи здобуде мюнхенська команда вдома ще три очки?

У п'ятницю, 12 січня, на "Альянц Арені" відбудеться матч "Баварія" - "Гоффенхайм" в рамках 17-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" – "Гоффенхайм".

Баварія

Команда Баварії Томаса Тухеля після п'ятнадцяти зіграних матчів посідає друге місце в турнірній таблиці чемпіонату Німеччини і поки не може повернути собі лідерство, хоча має гру в запасі. Чинні чемпіони не так часто втрачають очки, але їхні головні конкуренти з «Байєра» помиляються ще рідше.

У найближчому матчі Баварія буде налаштована продовжити переможну серію та погоню за Леверкузеном. Підопічні Тухеля традиційно володітимуть ініціативою, гратимуть першими та створюватимуть велику кількість моментів у чужих володіннях.

«Хоффенхайм»

«Хоффенхайм» – типовий середняк у турнірній таблиці Бундесліги, який має єврокубкові амбіції. Команда посідає сьому позицію і цілком може претендувати на місце в Лізі Європи або зоні Ліги конференцій, якщо найближчим часом зуміє показати хорошу серію позитивних результатів.

У матчі нового туру чемпіонату Німеччини "Гоффенхайм" отримає статус відвертого аутсайдера, якому потрібно буде показати свій найкращий футбол, щоб за підсумками гри претендувати на очки. У будь-якому випадку, виїзний поєдинок проти чинного чемпіона обіцяє стати для гостей дуже важким випробуванням.

Баварія – Хоффенхайм

Баварія – Хоффенхайм: факти

  • У минулому чемпіонаті Німеччини «Баварія» перемогла «Гоффенхайм» з рахунком 2:0, ще одна зустріч завершилася внічию 1:1;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між командами Бундесліги ставка на Overhead (2,5) була 1,23;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб'ють» 1,74;
  • Баварія виграла три з останніх п'яти матчів проти Хоффенхайма в чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч чергового туру чемпіонату Німеччини: на перемогу Баварії можна поставити за скромні 1,16, на нічию — 11,0, а на перемогу Хоффенхайма за 14,0. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде перший матч Бундесліги в новому році, тому мюнхенська «Баварія» точно докладе всіх зусиль, щоб порадувати своїх уболівальників на рідному стадіоні. Команда Томаса Тухеля буде явним фаворитом у протистоянні з Хоффенгаймом і важко сказати, як гості зможуть продемонструвати свої найкращі якості. Вирішальну роль має зіграти клас господарів та їхня мотивація повернутися на перше місце, а значить, логічно поставити на фору 1(-2,5) за 2,04.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0