Монца – Інтер. Чи візьмуть господарі очки?

13 січня в рамках 20-го туру італійської Серії А на арені «Бріантео» (Монца) зійдуться команди «Монца» та «Інтер».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Монца" – "Інтер".

Монца

Монца виступає з перемінним успіхом; в останніх 10 зустрічах клуб 3 рази переміг, 4 рази зіграв внічию і 3 рази програв. В останньому матчі чемпіонату Італії підопічні Раффаеле Палладіно проявили характер, обігравши на виїзді Фрозіноне з рахунком 3:2. У складі бріанцолі відзначилися Дані Мота і Карбоні, ще один гол був забитий після автоголу. Монца посідає 10-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 25 очок, при коефіцієнті 19:20. У гонці бомбардирів червоно-білих Колпані лідирує з 6 голами та результативною передачею.

Бріанцолі провели на своїй території 9 зустрічей, здобувши 3 перемоги та 4 нічиї, а також зазнавши 2 поразок.

Інтер

Інтер показує відмінний результат, команда не програє вже 13 зустрічей поспіль у Серії А. В останньому матчі національної першості підопічні Сімоне Індзагі теж показали клас, зламавши опір Верони вдома 2:1. Влучні удари Мартінеса та Фраттезі принесли господарям перемогу. Інтер посідає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 48 очок, при співвідношенні м'ячів 44:9. Мартінес лідирує в гонці бомбардирів чорно-синіх із 16 голами та 2 асистами.

"Змії" провели 9 зустрічей на виїзді, здобувши 7 перемог і 2 гольові передачі.

Монца – Інтер

Монца проти Інтер факти

  • Інтер не програє в останніх 13 матчах Серії А;
  • Інтер виграв перший тайм і матч у 5 з останніх 6 матчів Серії А;
  • Інтер забив принаймні 2 голи в 5 з останніх 6 матчів Серії А 1,63.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у виїзний успіх міланців. Коефіцієнт на перемогу Монци був 6,20. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,30. Для Вікторії Інтер котирування зупинилися на позначці 1,52. Букмекери очікують від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом -1,96, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,82. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Монца виступає на хорошому рівні, наче сама по собі. Інтер є лідером турніру, команда вибиває перемоги в Серії А, вони не завжди даються легко, але у міланців є клас і характер, щоб вирвати три очки у будь-якого суперника. Підопічні Індзагі переможуть у найближчому матчі, а «чорно-сині» знову зможуть продемонструвати свій рівень навіть на виїзді: «Інтер» переможе з гандикапом 2(-1) -1,83.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0