Челсі проти Фулхема. Яка команда виграє лондонське дербі?

У суботу, 13 січня, на стадіоні "Стемфорд Брідж" відбудеться матч "Челсі" - "Фулхем" в рамках 21-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Челсі" проти "Фулхема".

Челсі

Команда Челсі Маурісіо Почеттіно виграла два останні матчі в чемпіонаті Англії, а також змогла кваліфікуватися в наступний раунд Кубка країни в новому році. Тож «сині» зараз у гарному настрої та готові продовжувати прогресувати та покращувати свої позиції у турнірній таблиці.

«Челсі» ще дуже далеко від боротьби за перші місця, тому команда повинна продовжувати набирати якомога більше очок у домашніх матчах. Склад "синіх" дозволяє їм боротися за єврокубкову зону, а це означає, що підопічні Почеттіно явно мають намір грати набагато сильніше у другій половині сезону.

Фулхем

Коттеджерс знаходяться в нижній половині турнірної таблиці англійської Прем'єр-ліги, але не є кандидатом на пониження. «Фулхем» — типовий середняк у чемпіонаті Англії, який у гарний день готовий створювати проблеми суперникам будь-якого рівня та класу, навіть граючи на чужому полі.

У матчі нового туру Прем'єр-ліги дачники викладуть усі сили, щоб взяти реванш у суперника за поразку у першому турі. «Фулхем» сміливо можна назвати однією з найбільш безкомпромісних команд нинішнього чемпіонату Англії, адже за 20 матчів ця команда лише тричі зіграла внічию.

Челсі проти Фулхема

Челсі проти Фулхема факти

  • У матчі першого туру цього випуску Чемпіонату Англії «Челсі» переміг «Фулхем» з рахунком 2:0;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал перевищувала (2,5) 1,60;
  • Також лише в одному з останніх п’яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб’ють» 1,69;
  • "Челсі" виграв три з останніх п'яти матчів проти "Фулхема" на різному рівні.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч 21-го туру чемпіонату Англії: на перемогу «Челсі» можна поставити 1,61, на нічию — 4,30, на Перемога Фулхема за 5,40. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч в рамках нового раунду Чемпіонату Англії, в якому між собою зіграють суперники, що знаходяться поруч у турнірній таблиці. Це буде ще одне лондонське дербі, і цього разу явним фаворитом вважається Челсі, який зіграє на своєму стадіоні перед домашніми вболівальниками. Фулхем, у свою чергу, постарається в майбутньому матчі виступити краще, ніж у першому колі, і легко не здасться. Хорошим вибором у цьому випадку буде ставка на те, що заб’ють обидві команди за 1,69.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0