Лас-Пальмас – Вільяреал. Хто перерве смугу невдач цього сезону?

13 січня в матчі 20-го туру іспанської Прімери зустрінуться Лас-Пальмас і Вільяреал. Матч прийме стадіон «Гран Канарія» (Лас-Пальмас).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Лас-Пальмас» проти «Вільярреал».

Лас-Пальмас

Лас-Пальмас працює в цілому добре; У 10 зустрічах канарці здобули п'ять перемог і дві нічиї, при цьому зазнавши трьох поразок. В останньому матчі Ла Ліги удача відвернулася від хлопців Хав'єра Гарсіа Піміенти; команда вдома програла «Барселоні» з рахунком 1:2. Автором єдиного голу у господарів став Ель-Хаддаді. Лас-Пальмас посідає 10-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 25 очок, при співвідношенні м'ячів 16:17. У гонці бомбардирів "жовто-синіх" Кір'ян лідирує з трьома голами та результативною передачею.

На своїй території канарки провели 9 матчів у чемпіонаті, здобувши 4 перемоги та 3 нічиї, а також зазнавши 2 поразок.

Вільяреал

Вільяреал продовжує лихоманити; в останніх п'яти зустрічах команда здобула дві перемоги, зазнавши трьох поразок. Підопічні Марселіно також спіткнулися в останньому матчі чемпіонату Іспанії, поступившись на виїзді Валенсії з рахунком 1:3. Єдиний гол у складі гостей забив Морено. "Вільяреал" посідає 13-е місце в турнірній таблиці з 19 очками та співвідношенням м'ячів 27:38. Морено лідирує в гонці бомбардирів жовтої субмарини з дев'ятьма голами та двома асистами.

Клуб провів 9 матчів на виїзді, здобувши 2 перемоги та 3 нічиї, а також зазнавши 4 поразок.

Лас-Пальмас – Вільяреал

Факти про матч Лас-Пальмас – Вільярреал

  • У 8 з останніх 9 матчів Ла Ліги Вільяреал забив більше 2,5 голів;
  • Вільярреал пропустив принаймні 2 голи в останніх 4 матчах Ла Ліги 4.03.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають невелику перевагу господарям поля. Коефіцієнт на перемогу Лас-Пальмаса становив 2,54. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,40. Котирування Вікторії Вільяреал зупинилися на позначці 2,81. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,88, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,96. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Лас-Пальмас втратив багато очок в останніх матчах, і це нормально, але до цих невдач команда провела серію хороших матчів. Вільярреал також далекий від стабільності, тому він незвично низький у таблиці. Головна проблема для гостей – гра в обороні; багато пропускають, а господарі звикли до слабких результатів. Враховуючи домашній матч для команди Пім'енти, плюс нестабільність гостей, думаю, «жовто-сині» не залишаться без очок на своїй території: Лас-Пальмас не програє – фора 1(0) –1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0