Ньюкасл проти Манчестер Сіті. Хто виграє один із головних матчів туру АПЛ?

У суботу, 13 січня, на стадіоні "Сент-Джеймс Парк" відбудеться матч "Ньюкасл" - "Манчестер Сіті" в рамках 21-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ньюкасл» – «Манчестер Сіті».

«Ньюкасл»

«Ньюкасл» переживає дуже важкий період сезону, адже команда програла останні три матчі в Чемпіонаті Англії. А попереду у «Сороки» зустріч з чинним чемпіоном, в якій також буде досить складно претендувати на якісь очки.

Проте нещодавно команда Едді Хау пробилася до наступного раунду Кубка Англії та трохи покращила настрій перед важливим матчем Прем’єр-ліги. «Ньюкасл» навряд чи буде весь матч грати в обороні, але спробує сміливо зіграти в атаці і точно підготує неприємні сюрпризи своєму більш іменитому супернику.

Манчестер Сіті

Але Манчестер Сіті вдалося повернутися на переможний шлях після кількох непереконливих матчів, вигравши останні дві гри в АПЛ. Команда Пепа Гвардіоли має гру в запасі та готова повернутися до боротьби за титул, яка обіцяє бути дуже гарячою у другій половині сезону.

Хорошою новиною для «городян» стало повернення до строю найкращого бомбардира команди Ерлінга Халанда, голи якого неодмінно стануть у нагоді гостям у новій зустрічі. «Манчестер Сіті» однозначно захоче зіграти першим у майбутньому матчі та спробує продемонструвати свій найкращий футбол.

Ньюкасл проти Манчестер Сіті

Ньюкасл проти Манчестер Сіті факти

  • У матчі першого туру цього чемпіонату Англії Манчестер Сіті переміг Ньюкасл з рахунком 1:0;
  • Цього сезону команди також зустрічалися в Кубку англійської ліги, де «Ньюкасл» переміг «Манчестер Сіті» з рахунком 1-0;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал перевищувала (2,5) 1,59;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб'ють» 1,70;
  • Ньюкасл програв останні три матчі поспіль в англійській Прем'єр-лізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на важливий матч наступного туру Прем'єр-ліги: на перемогу Ньюкасла можна поставити 5,60, на нічию — 4,40, на перемога Манчестер Сіті за 1,58. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Один із головних матчів нового туру англійської Прем'єр-ліги, в якому чинний чемпіон Манчестер Сіті зіграє на виїзді з кризовим Ньюкаслом. І «Сороки», і «Городяни» будуть налаштовані взяти всі три очки в такій важливій грі, а це означає, що є надія побачити видовищний і відкритий футбол з обох сторін. В даному випадку експериментувати не хочеться, і найлогічнішим вибором здається ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0