РБ Лейпциг проти Айнтрахта. У цьому матчі буде більше голів?

У суботу, 13 січня, на "Ред Булл Арені" в рамках 17-го туру німецької Бундесліги відбудеться матч "РБ Лейпциг" - "Айнтрахт" Франкфурт.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «РБ Лейпциг» проти «Айнтрахта».

РБ Лейпциг

Перед Новим роком «Бики» провели хорошу серію без поразок і завдяки останнім успіхам забезпечили собі місце в першій четвірці турнірної таблиці. Якщо РБ Лейпциг продовжить у тому ж дусі, то має всі шанси наблизитися до лідерів і поборотися за чемпіонство в поточній Бундеслізі.

У майбутньому матчі вболівальники «Биків» традиційно очікують від своїх улюбленців потужної гри та позитивного результату. У новому турі «РБ Лейпциг» намагатиметься грати з позиції сили і неодмінно намагатиметься диктувати свої умови супернику, роблячи ставку на агресивну гру в атаці.

«Айнтрахт»

Після шістнадцяти зіграних матчів «Айнтрахт» займає шосте місце в турнірній таблиці чемпіонату Німеччини з хорошими шансами поборотися принаймні за п’яте місце. Для цього «Орлам» необхідно стабільно набирати очки, особливо в матчах із сильнішими суперниками.

У разі успіху в новому матчі «Айнтрахт» наблизиться до суперника і навіть може претендувати на місце в топ-4. Тому в мотивації гостей також немає сумнівів: «Орли» точно шукатимуть щастя у суперника. гол на контратаках і стандартах.

РБ Лейпциг проти Айнтрахта

РБ Лейпциг проти Айнтрахта факти

  • У минулому розіграші німецької Бундесліги команди обмінялися перемогами: РБ Лейпциг переміг 2:1, а Айнтрахт переміг 4:0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на Overhead (2,5) 1,55;
  • Тільки в двох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що «обидві команди заб'ють» 1,71;
  • РБ Лейпциг не програє в Бундеслізі чотири тури поспіль;
  • РБ Лейпциг виграв два з останніх п'яти матчів проти Айнтрахта Франкфурта у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч у рамках нового туру чемпіонату Німеччини: на перемогу РБ Лейпциг можна поставити за 1,50, на нічию – за 4,90. , а на перемогу Айнтрахта - за 6,50. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде один із головних матчів нового туру чемпіонату Німеччини, в якому між собою зіграють команди єврокубкової зони турнірної таблиці. Не дарма фаворитом букмекерів вважається «РБ Лейпциг», адже він стоїть вище в таблиці і пішов на зимову паузу в хорошій формі. Але «Айнтрахт» явно має намір дати «Бикам» серйозний бій і також розраховує взяти очки в цьому матчі. Цікавим варіантом здається ставка на те, що «обидві команди заб’ють» за 1,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0