Кадіс проти Валенсії. Чи перервуть господарі безпрограшну серію?

14 січня в матчі 20-го туру іспанської Прімери зустрінуться Кадіс і Валенсія. Поєдинок прийме «Нуево Міранділла Арена» (Кадіс).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Кадіс" проти "Валенсії".

Кадіс

Кадіс перебуває у складній ситуації, команда вже 9 матчів поспіль не може виграти на офіційному рівні. В останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічні Серхіо Гонсалеса теж не впоралися, поступившись на виїзді «Гранаді» з рахунком 0:2. Кадіс посідає 18-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 15 очок, при коефіцієнті 14:26. У гонці бомбардирів "жовто-синіх" лідирує Де Ла Флор - 5 голів і асист.

На своїй території «жовта субмарина» провела 9 матчів, здобувши 2 перемоги та 5 нічиїх, а також зазнавши 5 поразок.

Валенсія

Валенсія помітно покращилася в останніх зустрічах; у 5 зустрічах команда здобула три перемоги та нічию, при цьому зазнавши лише однієї поразки. В останньому матчі іспанської Примери підопічні Рубена Барахи змогли добитися успіху, обігравши на своїй території Вільяреал з рахунком 3:1. У господарів відзначилися Пепелу (дубль) і Яремчук. Валенсія посідає 9-е місце в турнірній таблиці, набравши 26 очок, при співвідношенні м'ячів 22:23. Дуро лідирує в гонці бомбардирів кажанів із 7 голами та 3 асистами.

Помаранчеві провели 10 матчів на виїзді, здобувши дві перемоги та три нічиї, зазнавши п'яти поразок.

Кадіс проти Валенсії

Кадіс проти Валенсії факти

  • Загальна кількість голів, забитих Кадісом в останніх 6 матчах Ла Ліги, менше 2,5. 1,53;
  • Кадіс не виграє в останніх 15 матчах Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не виділяють фаворита в цій парі. Коефіцієнт на перемогу Кадіса становив 2,91. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,01. Котирування Вікторії Валенсії зупинилися на позначці 2,72. Букмекери не очікують результативного футболу від іспанських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2» з коефіцієнтом – 1.96, «Тотал більше 2» з лапками – 1.88. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Кадіс бореться за збереження прописки в еліті, але поки що це не надто успішно. Валенсія діє більш стабільно і переконливо, зумівши закріпитися в середині турнірної таблиці Ла Ліги. Обидві команди грають не в самий видовищний і результативний футбол, забиваючи мало голів, але й не пропускаючи. В очній зустрічі між клубами не варто очікувати великої кількості забитих м’ячів, але щодо результату можна отримати нічию, думаю суперники не будуть проти такого результату: нічия – Х –3,01 .

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0