Атлетіко – Валенсія. Чи продовжать «кажани» безпрограшну серію в Прімері?

28 січня в рамках 22-го туру іспанської Ла Ліги на "Метрополітано Арені" (Мадрид) зустрінуться "Атлетіко" і "Валенсія".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Атлетіко" – "Валенсія".

Атлетіко

Атлетіко провів цей сезон впевнено, в останніх 10 зустрічах клуб здобув 6 перемог і нічию, ще в трьох випадках клуб зазнав поразок. В останньому матчі Прімери підопічні Дієго Сімеоне продемонстрували клас, обігравши на виїзді «Гранаду» з мінімальним рахунком 1:0. Автором переможного голу за «матрацників» виявився Мората. "Атлетіко" займає 4-е місце в турнірній таблиці, набравши 41 очко після 20 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 40:23. Мората лідирує в гонці бомбардирів індійців з 13 голами та 4 асистами.

Вдома «матрацники» провели 10 матчів чемпіонату, здобувши 9 перемог і одну нічию.

Валенсія

Останнім часом Валенсія помітно покращилася; У п'яти зустрічах клуб здобув чотири перемоги, зазнавши при цьому однієї поразки. У 21-му турі Ла Ліги підопічні Рубена Барахи також показали свій клас, зламавши вдома опір «Атлетіка» з Більбао 1:0. Автором переможного голу за помаранчевих виявився Дуро. Валенсія посідає 7-е місце в турнірній таблиці з 32 очками та співвідношенням м'ячів 27:24. Дуро лідирує в гонці бомбардирів кажанів з 9 голами та 2 асистами.

На виїзді клуб провів 11 зустрічей у Прімері, здобувши по три перемоги та нічию та зазнавши п’яти поразок.

Атлетіко – Валенсія

Факти про матч Атлетіко – Валенсія

  • Атлетіко не програвав більше 20 матчів вдома в усіх турнірах;
  • Валенсія виграла останні 4 ігри в Ла Лізі 6.50.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху мадридців. Коефіцієнт на перемогу Атлетіко був 1,50. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,43. Котирування Вікторії Валенсії зупинилися на 6.50. Букмекери очікують від іспанських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 1,99, «Тотал більше 2,5» з лапками – 1,84. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Атлетіко потужно грає на своєму полі, не визнаючи авторитетів і стабільно набираючи очки. В останніх турах «Валенсія» стабільно поповнює запас очок. Незважаючи на останні успіхи гостей, я думаю, що вони не зможуть взяти очки в Мадриді. Хлопці Сімеоне підтвердять свій клас і високий рівень на своєму полі: перемога Атлетіко з гандикапом 1 (-1) - 1,86.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0