Манчестер Юнайтед – Тоттенхем. Чи зможуть «червоні дияволи» повернутися до перемог?

У неділю, 14 січня, на стадіоні "Олд Траффорд" відбудеться матч "Манчестер Юнайтед" - "Тоттенхем" в рамках 21-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" – "Тоттенхем".

Манчестер Юнайтед

Манчестер Юнайтед продовжує розчаровувати своїх уболівальників цього сезону, в своєму останньому матчі 2023 року проти Ноттінгем Форест на виїзді. «Червоні дияволи» безнадійно відстають від лідируючої групи команд і поки неясно, чи зможуть підопічні Еріка Тен Хага зайняти місце в єврокубковій зоні за підсумками сезону.

«Червоним дияволам» дійсно бракує стабільності; команда не може створити довгу переможну серію, яка швидко підняла б її на кілька позицій у турнірній таблиці. У новому матчі Манчестер Юнайтед гратиме на перемогу та спробує взяти реванш у суперника за поразку у першому раунді.

Тоттенхем

Але Тоттенхем підійде до майбутнього матчу в хорошому настрої, адже в матчі останнього туру лондонці перемогли Борнмут, а також пройшли далі в Кубку Англії. Крім того, "шпори" посідають п'яте місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги з хорошими перспективами потрапити в ТОП-4 найближчим часом.

Нова зустріч стане хорошою можливістю для Тоттенхема збільшити відрив від одного з конкурентів за місце під сонцем. Тому в мотивації гостей явно немає сумнівів: «шпори» шукатимуть свої шанси біля воріт суперника і однозначно налаштовані скористатися вразливістю оборони суперника.

Манчестер Юнайтед – Тоттенхем

Манчестер Юнайтед – Тоттенхем факти

  • У першому турі нинішнього чемпіонату Англії «Тоттенхем» переміг «Манчестер Юнайтед» з рахунком 2:0;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги ставка на Overhead (2,5) була 1,46;
  • Крім того, тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб'ють» 1,43;
  • Манчестер Юнайтед виграв три з п'яти останніх матчів проти Тоттенхема в чемпіонаті Англії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на один із головних матчів 21-го туру чемпіонату Англії: на перемогу Манчестер Юнайтед можна поставити 2,22, на нічию – 3,85. , а на перемогу Тоттенхема - за 3,05. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Важливий матч у новому турі чемпіонату Англії, адже і Манчестер Юнайтед, і Тоттенхем дуже потребують очок і хочуть покращити своє турнірне становище. Обидві команди останнім часом виступають досить нерівно, і в очній боротьбі складно віддати перевагу одному із суперників. Ціна помилки в такій зустрічі може бути занадто дорогою і ця обставина може змусити обидві команди діяти більш обережно і без ризику. Цікавим вибором у цьому випадку здається ставка на тотал менше (3,5) за 1,68.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0