Ювентус проти Сассуоло. Чи варто чекати сюрпризів від гостей?

16 січня в рамках 20-го туру італійської Серії А на «Альянц Арені» (Турин) поміряються між собою команди «Ювентус» і «Сассуоло».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ювентус – Сассуоло

Ювентус

Ювентус демонструє відмінний рівень гри; на даний момент команда не програє 15 матчів поспіль на внутрішньому полі. В останньому матчі чемпіонату Італії підопічні Массіміліано Аллегрі також продемонстрували клас, обігравши на виїзді «Салернітану» з рахунком 2:1. У складі «старої синьйори» голи забили Айлінг і Влахович. "Ювентус" займає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 46 очок, при співвідношенні м'ячів 29:12. Лідером бомбардирів туринців є Влаховіч, на рахунку якого 7 голів і 2 асисти.

На своїй території «зебри» провели 9 матчів, відсвяткувавши 7 перемог і двічі зігравши внічию.

Сассуоло

Сассуоло не в найкращому становищі; За зиму команда накопичила серію з шести матчів без перемог. Лише в останньому матчі чемпіонату Італії хлопці Алессіо Діонізі пробилися вперед, клуб на своїй території з мінімальним рахунком переміг «Фіорентину» з рахунком 1:0. Автором переможного голу у складі господарів став Пінамонті. "Сассуоло" посідає 14-е місце в турнірній таблиці з 19 очками та співвідношенням м'ячів 26:33. Берарді лідирує в гонці бомбардирів "чорно-зелених" з 9 голами і 3 асистами.

Клуб провів 9 матчів на виїзді, здобувши по дві перемоги та нічию, а також зазнавши 5 поразок.

Ювентус проти Сассуоло

Ювентус проти Сассуоло факти

  • Ювентус переміг з різницею в 1 гол у 5 з останніх 6 матчів Серії А;
  • Ювентус не програє в останніх 15 іграх сезону;
  • Голи більше 2,5 у 8 з останніх 19 матчів Сассуоло цього сезону 1,72.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у домашній успіх «Старої синьйори». Коефіцієнт на перемогу Ювентуса становив 1,42. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,80. Котирування Вікторії Сассуоло зупинилися на 7.40. Букмекери очікують від італійських команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом –2,10, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,72. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ювентус у чудовій формі цього сезону, команда реально бореться за титул. Сассуоло діє набагато скромніше, команді не вистачає стабільності в грі і надійності в захисті. Незважаючи на різну форму команд, гості вміють грати проти туринців, які, в свою чергу, рідко перемагають суперників. Тому в майбутньому матчі рекомендую звернути увагу на плюсовий гандикап гостей, він цілком грабельний: Сассуоло не програє більше ніж в 1 гол - фора 2(+1,5) -1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0