Гранада проти Атлетіко. Чи перерве Мадрид серію невдач на виїзді?

22 січня в матчі 21-го туру іспанської Ла Ліги на арені «Нуево Лос Карменес» (Гранада) зустрінуться команди «Граната» і «Атлетіко».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Гранада» проти «Атлетіко».

Гранада

Гранада продовжує терпіти невдачі одна за одною; в останніх 10 зустрічах команда здобула лише одну перемогу, ще двічі зіграла внічию, при цьому зафіксувала аж сім поразок. В останньому матчі Прімери підопічні Олександра Медіни також не вдалися, поступившись на виїзді Бетісу з мінімальним рахунком 0:1. Гранада посідає 19-е місце в турнірній таблиці з 11 очками та співвідношенням м'ячів 22:41. Сарагоса лідирує в гонці бомбардирів Насрід із 6 голами та 2 асистами.

Вдома клуб провів 10 матчів чемпіонату, здобувши дві перемоги та чотири нічиї, а також зазнавши чотирьох поразок.

Atlético

Atlético останнім часом дещо сповільнився; У 10 матчах команда здобула п'ять перемог і зіграла внічию, зазнавши при цьому чотири поразки. В останньому матчі Ла Ліги підопічні Дієго Сімеоне на виїзді поступилися Жироні з рахунком 3:4. Альваро Мората відзначився хет-триком, але його точні удари не принесли мадридцям очок. "Атлетіко" посідає 5-е місце в турнірній таблиці, набравши 38 очок після 19 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 39:23. Мората лідирує в гонці бомбардирів "матрацників" з 12 голами і результативною передачею. У Кубку Іспанії мадридці показали себе переконливо, перемігши на виїзді «Луго» з рахунком 3:1 в 1/16 фіналу.

У Суперкубку країни удача відвернулася від «Індіанс»; у півфіналі команда програла мадридському «Реалу» з рахунком 3:5 після овертайму.

Гранада проти Атлетіко

Гранада – Атлетіко факти

  • Гранада не виграла в 16 з останніх 17 матчів Ла Ліги;
  • У 5 з останніх 6 матчів Гранади Ла Ліги було забито менше 2,5 голів;
  • Атлетіко програв останні 4 ігри на виїзді в Ла Лізі 5.0.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у виїзний успіх мадридців. Коефіцієнт на перемогу Гранади був 5,00. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,00. Котирування Вікторії Атлетіко зупинилися на позначці 1,69. Букмекери очікують від іспанських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,07, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,79. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Гранада» грає вкрай погано, команда, швидше за все, потрапить у Сегунду в кінці сезону. Атлетіко не був стабільним в останні місяці; якщо вдома «матрацники» мають найкращу статистику в Ла Лізі, то на виїзді вони програють виключно три місяці поспіль. Майбутня зустріч - чудова нагода для підопічних Дієго Сімеоне розірвати виїзне прокляття, взяти три очки і повернутися в чемпіонську гонку: перемога "Атлетіко" - 1,69.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0