Фулхем – Ньюкасл. Яка команда вийде до наступного раунду Кубка Англії?

У суботу, 27 січня, на стадіоні «Крейвен Котедж» відбудеться матч 1/16 фіналу Кубка Англії між «Фулхемом» і «Ньюкаслом».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Фулхем» – «Ньюкасл».

«Фулхем»

«Фулхем» далекий від боротьби за перші місця в Чемпіонаті Англії, тому гра в Кубку Англії може стати хорошою можливістю для лондонців зробити собі ім’я. Проте до наступної зустрічі «дачники» підходять не в найкращій формі, програвши три з останніх п’яти матчів.

У новому матчі для «Фулхема» важливим фактором може стати домашній статус гри, адже суперникам будь-якого рівня та класу завжди важко грати на «Крейвен Котедж». Господарі намагатимуться грати в мужній футбол і намагатимуться створювати власні небезпечні моменти біля воріт суперника.

Ньюкасл

Ньюкасл також не вражає останнім часом: команда програла чотири матчі поспіль у Чемпіонаті Англії та скотилася в середину турнірної таблиці. Таким чином, Кубок Англії може стати чудовим шансом для Ньюкасла відкупитися перед своїми вболівальниками за останні невдачі.

Едді Хау повинен допомогти своїм підопічним вийти з кризи, інакше він ризикує залишитися без роботи найближчим часом. У майбутньому матчі «Ньюкасл» спробує зіграти з позиції сили, і команда має для цього всі передумови, враховуючи хороші результати в останніх очних зустрічах з «Фулхемом».

Фулхем – Ньюкасл

Фулхем – Ньюкасл: факти

  • У першому турі цього чемпіонату Англії «Ньюкасл» переміг «Фулхем» з рахунком 3:0;
  • У двох з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги ставка була на Оверхед (2,5) 1,73;
  • Крім того, тільки в двох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на «обидві команди заб'ють» 1,60;
  • Ньюкасл виграв чотири з п'яти останніх матчів проти Фулхема в англійській Прем'єр-лізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед шанувальників англійського футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч 1/16 фіналу Кубка Англії: на перемогу Фулхема можна поставити 2,90, на нічию - за 3,55, а на перемогу Ньюкасла - за 2,29. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікава пара в 1/16 фіналу Кубка Англії, в якому між собою зіграють представники АПЛ. Як для «Фулхема», так і для «Ньюкасла» участь у національному кубку – хороша і реальна можливість поборотися за трофей. «Дачників» чекає підтримка місцевих уболівальників, а на користь «Сороків» говорить статистика особистих зустрічей суперників. В даному випадку хочеться вірити статистиці і поставити на чисту перемогу «Ньюкасла» за 2,29.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0