Тоттенхем – Манчестер Сіті. Хто переможе в центральному матчі ігрового дня Кубка Англії?

У п'ятницю, 26 січня, на стадіоні Тоттенхем Хотспур відбудеться матч 1/16 фіналу Кубка Англії між Тоттенхемом і Манчестер Сіті.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Тоттенхем – Манчестер Сіті

"Тоттенхем"

Лондонці "Тоттенхем" покращили результати в чемпіонаті Англії в останніх матчах і закріпилися на п'ятій позиції в турнірній таблиці. «Тоттенхем» навряд чи зможе поборотися за титул Прем'єр-ліги в цьому сезоні, але команда цілком здатна кваліфікуватися в єврокубкову зону і, зокрема, в Лігу чемпіонів.

Кубок Англії можна назвати важливим турніром для Шпор, адже вболівальники клубу давно мріяли виграти якийсь турнір. Тоттенхему явно не пощастило з жеребкуванням на такій ранній стадії, але, з іншого боку, зустріч з Манчестер Сіті – унікальний шанс вибити з гри чинного володаря Кубка та прямого конкурента.

«Манчестер Сіті»

«Манчестер Сіті» пережив кризу наприкінці минулого року та повернувся на шлях перемог, вигравши шість матчів поспіль у всіх турнірах. Команда виграла Клубний чемпіонат світу, піднялася на друге місце в Чемпіонаті Англії і знову демонструє дуже сильну і надійну гру.

Навіть без свого найкращого бомбардира Ерлінга Халанда «городяни» показують відмінну гру і намагатимуться забити якомога більше голів у новому матчі. Останніми роками «Манчестер Сіті» погано грає проти «Тоттенхема», і нова зустріч стане хорошим шансом для підопічних Пепа Гвардіоли покращити свою статистику.

Тоттенхем – Манчестер Сіті

Тоттенхем – Манчестер Сіті: факти

  • У матчі першого туру цього чемпіонату Англії Манчестер Сіті та Тоттенхем зіграли внічию 3:3;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами Чемпіонату Англії ставка була на Overhead (2,5) 1,47;
  • Також у трьох з останніх п’яти матчів між суперниками в Прем’єр-лізі ставка була на «обидві команди заб’ють» 1,54;
  • Тоттенхем виграв три з останніх п'яти матчів проти Манчестер Сіті в англійській Прем'єр-лізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на головний матч 1/16 фіналу Кубка Англії: на перемогу Тоттенхема можна поставити за 5,00, на нічию – за 4,30, а на перемогу Манчестер Сіті - за 1,59. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде головний матч 1/16 фіналу Кубка Англії, в якому в очній боротьбі зійдуться топ-британські клуби, які прагнуть виграти цей турнір. «Тоттенхем» в останні роки досить успішно грає в матчах проти «Манчестер Сіті», але все ж фаворитами майбутнього протистояння є «городяни». Чинні володарі Кубка приїдуть до Лондона виключно за позитивним результатом, але й у господарів поля будуть свої претензії на перемогу. Цікавим варіантом здається ставка на тотал більше (3,5) за 2,17.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0