Барселона – Вільяреал. Чи варто чекати сюрпризу від «субмарини»?

27 січня в рамках 22-го туру іспанської Ла Ліги на «Олімпіко Арені» (Барселона) поміряються між собою «Барселона» і «Вільярреал».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Барселона" – "Вільяреал".

Барселона

Барселона почала підвищувати свій рівень гри, в 10 зустрічах клуб здобув 6 перемог і зіграв внічию, зазнавши при цьому лише трьох поразок. В останньому матчі національної першості підопічні Хаві також виступили переконливо, обігравши на виїзді Бетіс з рахунком 4:2. Перемогу каталонцям принесли Торрес (хет-трик) і Жоао Фелікс. Барселона посідає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 44 очки після 20 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 40:24. Левандовскі лідирує в гонці бомбардирів "блауграни"; поляк забив 8 голів і віддав 4 асисти.

На своїй території каталонці провели в Прикладі 10 матчів, здобувши 8 перемог і зазнавши 2 поразок.

Вільяреал

Останнім часом «Вільяреал» демонструє вкрай погані результати; зараз клуб перебуває в серії з чотирьох матчів без перемог. В останньому матчі Ла Ліги підопічні Марселіно змогли закріпити очки, зігравши вдома внічию з «Мальоркою» 1:1. Автором єдиного голу у складі господарів став Сорлот. "Вільяреал" посідає 14-е місце в турнірній таблиці з 20 очками та коефіцієнтом м'ячів 28:42. У гонці бомбардирів "жовтої субмарини" лідирує Морено, на рахунку якого 9 голів і 2 асисти.

На виїзді клуб провів 10 матчів у рамках чемпіонату, здобувши 2 перемоги та 3 нічиї, зазнавши 5 поразок.

Барселона – Вільяреал

Факти про матч Барселона – Вільяреал

  • Барселона не програє у 18 з останніх 20 матчів Ла Ліги;
  • В останніх 3 матчах Барселони в Ла Лізі було забито більше 2,5 голів;
  • Барселона забила щонайменше 2 голи в останніх 3 матчах Ла Ліги 1.40.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в домашньому успіху каталонців. Коефіцієнт на перемогу Баарселона становив 1,32. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 6,12. Для Вікторії Вільяреал котирування зупинилися на 8,10. Букмекер чекає результативної футбольної гри. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3,5» з коефіцієнтом – 1,97, «Тотал більше 3,5» з лапками – 1,87. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Барселону продовжує лихоманити; Команда далека від ідеалу в обороні, плюс не завжди міцно виглядає в атаці. Але проблеми каталонців ні при чому, на тлі провалу Вільярреала у команди дірявий захист, немає стабільності, як і звичного класу. Враховуючи проблеми гостей, а також їхні жахливі результати на чужому полі, думаю, що «синьо-гранатові» впевнено візьмуть три очки: перемога «Барселони» з гандикапом 1(-1,5) – 1,83.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0