Ювентус проти Емполі. Туринська команда продовжить перемагати?

27 січня в матчі 22-го туру італійської Серії А на «Альянц Арені» (Турин) зустрінуться команди «Ювентус» і «Емполі».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ювентус» проти «Емполі».

Ювентус

Ювентус продовжує свою переможну серію, результативна серія клубу вже досягла 18 матчів на всіх рівнях. В останньому матчі Серії А підопічні Массіміліано Аллегрі також показали себе на висоті, не залишивши на виїзді й сліду від Лечче 3:0. Голами у складі "Старої синьйори" відзначилися Влахович (дубль) і Бремер. Ювентус посідає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 52 очки, при співвідношенні м'ячів 35:12. Лідером у гонці бомбардирів туринської команди є Влахович, на рахунку якого 11 голів і три асисти.

Вдома «зебри» провели 10 матчів у чемпіонаті, здобувши 8 перемог і 2 нічиї. Емполі

Емполі

проводить вкрай невдалий сезон; на даний момент команда навіть накопичила серію з восьми матчів без перемог. Лише в останньому матчі чемпіонату хлопців пробився Паоло Дзанетті, команда впевнено розібралася з Монцею вдома 3:0. Героєм зустрічі серед тосканців став Журковський, який оформив хет-трик. Емполі займає 19 місце в турнірній таблиці, набравши 16 очок, різниця м'ячів 14:35. Гонку бомбардирів "синіх" очолює Зурковскі, на рахунку якого чотири голи.

На виїзді команда провела 10 матчів у Серії А, здобувши дві перемоги та нічию, а також зазнавши шести поразок.

Ювентус проти Емполі

Ювентус проти Емполі факти

  • Ювентус не програє в останніх 16 матчах Серії А;
  • В останніх 3 матчах Серії А Емполі було забито більше 2,5 голів;
  • Загальна кількість голів більше 2,5 в останніх 3 матчах Ювентуса в Серії А 1,82.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху туринців. Коефіцієнт на перемогу Ювентуса становив 1,31. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,20. Котирування на Вікторію Емполі припинилися о 10.00. Від італійських клубів букмекер очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,96, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,82. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ювентус знаходиться в оптимальному стані, команда успішно бореться за титул. Емполі є одним з головних претендентів на виліт, але у клубу ще є час покращити свою турнірну таблицю. Щодо майбутнього матчу, то, враховуючи різницю у формі команд, плюс гру туринців у рідних стінах, думаю, хлопці Аллегрі доб’ються ще одного успіху: перемога Ювентуса з гандикапом 1(-1,5) – 1,92.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0