Аталанта – Удінезе. Чи продовжать господарі безпрограшну серію?

27 січня в рамках 22-го туру італійської Серії А на стадіоні «Атлеті Адзуррі д'Італія» (Бергамо) зійдуться «Аталанта» і «Удінезе».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аталанта" - "Удінезе".

«Аталанта»

«Аталанта» помітно підвищила рівень гри; в останніх 10 зустрічах "бергамоти" здобули вісім перемог, один раз зіграли внічию і зазнали однієї поразки. В останньому матчі чемпіонату Італії підопічні Джан П'єро Гасперіні показали свій клас, не залишивши вдома і сліду від Фрозіноне 5:0. «Богиня» принесла перемогу точними ударами Копмейнерса, Едерсона, де Кетеларе, Заппакости та Хольма. Аталанта посідає 5 місце в турнірній таблиці, набравши 33 очки після 20 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 35:21. У гонці бомбардирів за «королеву провінцій» Лукман лідирує, на рахунку сім голів і три асисти.

Вдома «бергамоти» провели 10 матчів у Серії А, здобувши 7 перемог і зігравши внічию, а також зазнавши 2 поразок.

Удінезе

Удінезе зовсім не в формі; в 10 зустрічах команда здобула лише одну перемогу, п'ять разів зіграла внічию і зазнала чотирьох поразок. Підопічні Габріеле Чоффі також провалили останній матч національного чемпіонату, поступившись вдома Мілану з рахунком 2:3. Голами за «маленьких зебр» відзначилися Самарджич і Товін. "Удінезе" займає 16-е місце в турнірній таблиці з 18 очками та коефіцієнтом м'ячів 23:35. Лідирує в гонці бомбардирів "чорно-білих" Лукка - 6 голів і 3 асисти.

На виїзді удінська команда провела 10 зустрічей, здобувши одну перемогу та шість нічиїх, при цьому зазнавши трьох поразок.

Аталанта – Удінезе

Факти про матч Аталанта – Удінезе

  • В останніх 4 матчах Удінезе в Серії А було забито більше 2,5 голів 1,74;
  • Удінезе пропустив щонайменше 2 голи в останніх 3 матчах Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені, що господарі поля переможуть. Коефіцієнт на перемогу "Аталанти" становив 1,52. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,40. Котирування на Вікторію Удінезе зупинилися на 6.00. Від італійських клубів букмекер очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,07, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,74. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У 2024 році «Атланта» провела чудову серію, показавши низку сильних виступів і піднявшись на вершину Серії А. «Удінезе» перемагає під час великих свят цього сезону, зокрема в останні тижні. Враховуючи поточну статистику команд, фактор домашнього поля, думаю, що хлопці Гасперіні зможуть взяти наступні три очки: перемога «Аталанти» – 1,52.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0