Нігерія проти Камеруну. Які африканські гіганти пройдуть до чвертьфіналу?

27 січня в 1/8 фіналу Кубка африканських націй на арені «Фелікс Уфуе-Буаньї» (Абіджан) зустрінуться збірні Нігерії та Камеруну.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Нігерія проти Камеруну

Нігерія

Збірна Нігерії є однією з найсильніших на континенті, тому команда завжди залишається в боротьбі за медалі. Цього разу команда Жозе Пезейро також демонструє хороший рівень; команда пройшла груповий раунд без жодної поразки. В останньому матчі чемпіонату "суперорли" з мінімальним рахунком перемогли збірну Гвінеї-Бісау - 1:0. Перемогу "африканським бразильцям" приніс автогол Санганте.

Збірна Нігерії посіла друге місце в групі А, набравши 3 очки при різниці м'ячів 3:1.

Камерун

Збірна Камеруну також не втрачає позицій на чемпіонатах Африки; на останньому Кубку націй команда здобула бронзу. Цього разу «незламні леви» не без проблем пройшли груповий раунд; У трьох зустрічах команда здобула одну перемогу, одну нічию та одну поразку. В останньому турі підопічні Рігобера Сонга тріумфували, здобувши важку перемогу над Гамбією 3:2. У камерунців відзначилися Екамбі та Ву, ще один гол був забитий після автоголу.

Збірна Камеруну посіла друге місце в групі С, набравши 4 очки при різниці м'ячів 5:6.

Нігерія проти Камеруну

Факти Нігерії проти Камеруну

  • Нігерія не програє в 10 з останніх 11 матчів;
  • Тотал був менше 2,5 в останніх 6 матчах Нігерії;
  • Обидві команди забили в останніх 5 іграх Камеруну 2,14.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій парі віддають перевагу нігерійцям. Коефіцієнт на перемогу Нігерії становив 2,14. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,06. Котирування Вікторії Камерунської зупинилися на позначці 3,92. Букмекери не чекають від збірних результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2» з коефіцієнтом 1,85, «Тотал більше 2» з коефіцієнтом 1,97. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Нинішні команди далекі від показників і результатів гігантів і визнаних фаворитів CAN. Нігерійці рідко програють, але і на великих святах демонструють блискучий футбол. У порівнянні зі своїми суперниками Камерун виглядає ще різноманітніше. Команди в групі не показали блискучого футболу в матчі на виліт, і феєрії очікувати не варто. Думаю, що в матчі буде мінімум голів: тотал менше - тотал менше 2 - 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0