Ліверпуль - Норвіч. Чи підтвердять «червоні» статус фаворитів зустрічі?

У неділю, 28 січня, на стадіоні "Енфілд Роуд" відбудеться матч 1/16 фіналу Кубка Англії між "Ліверпулем" і "Норвічем".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ліверпуль" – "Норвіч".

Ліверпуль

Ліверпуль впевнено лідирує в Чемпіонаті Англії, а виступи в Прем'єр-лізі є пріоритетом команди на цьому етапі сезону. Зовсім скоро підопічні Юргена Клоппа відновлять матчі в Лізі чемпіонів, тому Кубок Англії навряд чи можна назвати важливим турніром для "червоних".

Але в майбутньому кубковому матчі «Ліверпуль» однозначно планує пройти далі і налаштований перемогти нового суперника на домашньому полі. Німецький наставник однозначно дасть шанс проявити себе резервним гравцям, але навіть з експериментальним складом «червоні» зобов’язані виграти наступну зустріч.

«Норвіч»

«Норвіч» виграв останні два матчі в чемпіонаті, але об’єктивно кажучи, команда не вражає в цьому сезоні. Так, канарки очолюють турнірну таблицю другого за силою англійського дивізіону, але поки не можуть потрапити в зону плей-офф.

Майбутній матч стане справжнім випробуванням як для тренерського штабу, так і для гравців «Норвіча», адже команда зіграє на виїзді з одним із найкращих клубів світу. Більшу частину матчу гостям доведеться провести біля своїх воріт, тому їм однозначно варто зосередитися на надійній та якісній грі в обороні.

Ліверпуль - Норвіч

Факти Ліверпуля проти Норвіча

  • Востаннє команди зустрічалися в Кубку Англії у 2022 році: «Ліверпуль» переміг «Норвіч» з рахунком 2:1;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на Overhead (2,5) 1,23;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб'ють» 1,93;
  • Ліверпуль виграв останні сім матчів проти Норвіча у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 1/16 фіналу Кубка Англії: на перемогу Ліверпуля можна поставити за скромні 1,11, на нічию – за 9,40, а на перемогу Норвіча - за 18,0. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому протистоянні є очевидний фаворит: «Ліверпуль» спробує легко та впевнено перемогти на своєму стадіоні перед домашніми вболівальниками, навіть якщо зіграє в такій зустрічі не найоптимальнішим складом. Норвіч приїде в гості до лідера чемпіонату Англії із завданням протриматися і протриматися якомога довше, не пропустивши автогол. Ключову роль у цій зустрічі має зіграти клас і досвід гравців «червоних», тому логічно зробити ставку на фору 1 (-2,5) за 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0