Ювентус проти Фрозіноне. Чи перервуть туринці смугу невдач?

25 лютого в матчі 26-го туру італійської Серії А на «Альянц Арені» (Турин) зустрінуться команди «Ювентус» і «Фрозіноне».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ювентус" – "Фрозіноне".

Ювентус

Ювентус втратив темп гри, що призвело до серії з чотирьох матчів без перемог у Серії А. В останньому турі чемпіонату підопічні Массіміліано Аллегрі зіграли внічию з Вероною 2:2. У складі туринців голи відзначилися Влахович і Рабьо. "Ювентус" займає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 54 очки, при коефіцієнті м'ячів 38:17. У гонці бомбардирів "старої синьйори" лідирує Влахович, на рахунку якого 13 голів і 2 асисти.

На своїй території «чорно-білі» провели 12 матчів у чемпіонаті, здобувши 8 перемог і 3 нічиїх, зазнавши однієї поразки.

Frosinone

Frosinone працює дуже погано; у 10 матчах команда здобула лише одну перемогу та нічию, при цьому зазнавши аж 8 поразок. В останньому матчі національного чемпіонату невдало виступили і хлопці Еусебіо Ді Франческо, які на своїй території без шансів програли «Ромі» з рахунком 0:3. Фрозіноне посідає 15-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 23 очки, при коефіцієнті м'ячів 35:52. У гонці бомбардирів жовто-синіх лідирує Суле, на рахунку якого 10 голів і 2 асисти.

На виїзді «канарки» провели 12 матчів у чемпіонаті, здобувши 3 перемоги та 9 поразок.

Ювентус проти Фрозіноне

Ювентус проти Фрозіноне факти

  • Фрозіноне програв 8 з останніх 10 матчів Серії А;
  • У 9 з останніх 10 матчів Серії А Фрозіноне було забито більше 2,5 голів;
  • Фрозіноне пропустив щонайменше 3 голи в останніх 3 матчах Серії А 2,34.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в домашньому успіху туринців. Коефіцієнт на перемогу Ювентуса становив 1,32. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,40. Котирування Вікторії Фрозіноне зупинилися на позначці 8,80. Від італійських команд букмекер очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,13, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,66. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ювентус вибув із боротьби за титул, відставання від лідера турніру вже занадто велике. Фрозіноне зараз не в формі, тому він ризикує опуститися в зону вильоту, якщо не покращить ситуацію та свою гру. «Стара синьйора» сильна вдома, але на виїзді найгірша команда в Серії А. Тому це чудова можливість для туринської команди перервати серію без перемог, і вони це зроблять: «Ювентус» перемагає з гандикапом 1 ( -1,5) - 1,93.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0