Фрозіноне проти Мілана. Чи продовжать міланці безпрограшну серію в Серії А?

3 лютого в матчі 23-го туру італійської Серії А на арені «Беніто Стирпе» (Фрозіноне) зустрінуться команди «Фрозіноне» і «Мілан».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Фрозіноне проти Мілана

Фрозіноне

Фрозіноне ще не набирає обертів; в останніх 10 матчах клуб здобув дві перемоги і дві нічиї, зазнавши при цьому шість поразок. В останньому матчі чемпіонату Італії підопічні Еусебіо Ді Франческо також залишилися без перемоги; клуб зіграв на виїзді внічию з «Вероною» 1:1. Гол за "жовто-синіх" забив Кайо Хорхе. Фрозіноне посідає 13 місце в турнірній таблиці, маючи в активі 23 очки, при коефіцієнті м'ячів 29:41. Суле лідирує в гонці бомбардирів "Канарок" з 9 голами та результативною передачею.

Вдома команда провела 11 матчів, здобувши шість перемог і дві нічиї, а також зазнавши трьох поразок.

Мілан

Мілан впевнено йде вперед у сезоні; в 10 матчах команда здобула сім перемог і дві нічиї, при цьому зазнавши лише однієї поразки. В останньому матчі чемпіонату підопічні Стефано Піолі втратили очки, зігравши на власній території внічию з Болоньєю 2:2. Лофтус-Чік відзначився голами у складі "червоно-чорних" і оформив дубль. Мілан посідає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 46 очок, при співвідношенні м'ячів 43:25. Жиру лідирує в гонці бомбардирів «Дияволів»; француз вже забив 10 голів і віддав 7 результативних передач.

На виїзді команда провела 11 матчів у Серії А, здобувши шість перемог і три нічиї, а також зазнала двох поразок.

Фрозіноне проти Мілана

Факти Фрозіноне проти Мілана

  • У 8 з останніх 9 матчів Серії А «Мілана» було забито більше 2,5 голів;
  • Мілан забив принаймні 2 голи у 8 з останніх 9 матчів Серії А 1,6;
  • Мілан не програє в останніх 7 матчах Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають гостей фаворитами матчу. Котирування успіху Фрозіноне становили 4,60. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,10. Котирування зупинилися на Victoria Milan на позначці 1,67. Букмекер очікує від італійців результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,24, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,60. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Фрозіноне не вистачає зірок з неба, команда бореться за збереження прописки в еліті і наразі справляється із завданням, перебуваючи поза зоною вильоту. Мілан бореться за медалі і сподівається втрутитися в чемпіонську гонку. Міланці давно не програвали в чемпіонаті, думаю, вони зможуть продовжити серію після майбутнього туру. Індивідуальна майстерність у хлопців Піолі вище, командний клас той же, плюс у господарів зараз спад, а гості набрали хороший імпульс: Мілан переміг з форою 2 (-1) – 2,08.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0