Жирона – Реал Сосьєдад. Чи продовжать каталонці безпрограшну серію в Ла Лізі?

3 лютого в рамках 23-го туру іспанської Прімери на арені Монтівіллі (Жирона) поміряються між собою Жирона і Реал Сосьєдад.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Жирона – Реал Сосьєдад

Жирона

Жирона показує себе як не можна краще; в 10 зустрічах клуб здобув 7 перемог і 2 нічиї, при цьому зазнавши лише однієї поразки. В останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічні Мішеля змогли добитися успіху, обігравши на виїзді "Сельту" з мінімальним рахунком - 1:0. Автором переможного голу за "біло-червоних" став Порту. «Жирона» посідає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 55 очок, при співвідношенні м'ячів 52:25. У гонці бомбардирів жирондистів лідирує Довбик з 14 голами та 5 асистами.

На своїй території клуб провів 11 зустрічей у Ла Лізі, здобувши дев'ять перемог і нічию, зазнавши при цьому однієї поразки.

Реал Сосьєдад

Реал Сосьєдад в цілому демонструє хороший рівень гри; У 10 зустрічах команда здобула чотири перемоги та п'ять нічиїх, при цьому зазнавши лише однієї поразки. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні «Іманоль Альгуасіль» програли, зігравши на своїй території внічию з «Райо Вальєкано» 0:0. "Реал Сосьєдад" займає 6-е місце в турнірній таблиці, набравши 36 очок, різниця м'ячів - 32:21. Оярсабаль лідирує в гонці бомбардирів "блакитно-білих" з 8 голами та результативною передачею.

Королівські клуби провели на виїзді 11 матчів чемпіонату, здобувши 4 перемоги та 4 нічиї, а також зазнавши 3 поразок.

Жирона – Реал Сосьєдад

Жирона – Реал Сосьєдад: факти

  • Жирона виграла 17 з останніх 21 матчів Ла Ліги;
  • Жирона виграла перший тайм і матч у 5 з останніх 7 матчів Ла Ліги;
  • Реал Сосьєдад не зіграв у 5 з останніх 7 матчів Ла Ліги 4.03.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у домашній успіх каталонців. Коефіцієнт на перемогу Жирони становив 2,23. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,36. Котирування Вікторії Реал Сосьєдад зупинилися на позначці 3,36. Букмекери не очікують результативного футболу від іспанських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,80, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,04. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Жирона проводить найкращий сезон в історії, команда не програє 14 турів поспіль і реально бореться за титул. Реал Сосьєдад стає однією з найкращих команд Іспанії, проводячи черговий сезон на високому рівні, але не дотягуючи до каталонців. Що стосується майбутньої зустрічі, то думаю, що хлопці Мішеля принаймні без очок не залишаться: Жирона не програє – фора 1 (0) – 1,6.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0