Сельта проти Реал Сосьєдад. Чи перервуть баски серію поразок?

20 січня в матчі 21-го туру іспанської Прімери зустрінуться команди «Сельта» і «Реал Сосьєдад». Поєдинок прийме «Балайдос Арена» (Віго).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Сельта" проти "Реал Сосьєдад".

Сельта

Сельта демонструє хороший рівень гри; У 10 зустрічах команда здобула по чотири перемоги та нічию, при цьому зазнавши лише двох поразок. В останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічні Рафаеля Бенітеса допустили осічку, зігравши внічию з «Мальоркою» 1:1. Єдиний гол у складі гостей забив Аспас. "Сельта" займає 16-е місце в турнірній таблиці з 17 очками та коефіцієнтом м'ячів 21:30. Ларсен лідирує в гонці бомбардирів "Селтікс" із 7 голами та результативною передачею.

Вдома «небесна» команда провела 10 матчів у Ла Лізі, здобувши дві перемоги та чотири нічиї, а також зазнавши чотирьох поразок.

Реал Сосьєдад

Реал Сосьєдад показує неоднозначні результати; в останніх 10 зустрічах команда святкувала лише три перемоги, шість разів зіграла внічию і зазнала однієї поразки. Нещастя спіткало хлопців Іманола Альгуасіла в останньому матчі Ла Ліги, де клуб поступився на виїзді Атлетіку Більбао з рахунком 1:2. Єдиний гол у складі гостей забив Оярзабаль. Реал Сосьєдад посідає 6-е місце в турнірній таблиці з 32 очками та співвідношенням м'ячів 31:21. У гонці бомбардирів "блакитно-білих" лідирує Оярсабаль з 8 голами та результативною передачею.

На виїзді команда провела 10 матчів у чемпіонаті, здобувши 3 перемоги та 4 нічиї, а також зазнавши 3 поразок.

Сельта проти Реал Сосьєдад

Сельта проти Реал Сосьєдад факти

  • Сельта не програє у 8 з останніх 9 матчів сезону;
  • Обидві команди забили в 7 з 10 останніх матчів сезону Сельти 2.06;
  • Реал Сосьєдад не програє в 12 з останніх 13 матчів сезону
  • Реал Сосьєдад забив менше 2,5 голів у 8 з останніх 10 матчів Реал Сосьєдад сезону. 1.55.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери дають невелику перевагу гостям. Коефіцієнт на перемогу Сельти становив 3,06. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,01. Котирування Вікторії Реал Сосьєдад зупинилися на позначці 2,60. Букмекери не очікують результативного футболу від іспанських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2» з коефіцієнтом – 1.98 «Тотал більше 2» з лапками – 1.86. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Сельта» поступово налагоджується, помітна рука Рафи Бенітеса, який виводить команду з кризи. «Реал Сосьєдад» після чудового старту сезону закінчився з настанням календарної зими; команда не вигравала в останніх 4 іграх Primera Liga. Враховуючи форму господарів і гостей, думаю, клуб з Віго зможе відібрати очки у суперника, який стоїть вище в таблиці: Сельта не програє - 1Х -1,62.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0