Удінезе проти Мілана. Чи продовжать міланці переможну серію в чемпіонаті?

20 січня в матчі 21-го туру італійської Серії А на стадіоні Blueenergy Stadium - Friuli Stadium (Удіне) зустрінуться Удінезе і Мілан.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Удінезе» проти «Мілана».

Удінезе

Удінезе проводить слабкий сезон; за 10 матчів на рахунку клубу 1 перемога і 6 нічиїх, а також 3 поразки. В останньому матчі чемпіонату Італії підопічні Габріеле Чоффі також не виступили, зігравши внічию з Фіорентиною 2:2. Голами за «маленьких зебр» відзначилися Ловрік і Товен. "Удінезе" посідає 16-е місце в турнірній таблиці з 18 очками та різницею м'ячів 21:32. Лідирує в гонці бомбардирів "чорно-білих" Лукка - 6 голів і 2 асисти.

На своїй території «маленькі зебри» провели 10 матчів, здобувши 1 перемогу та 6 разів зігравши внічию, зазнавши трьох поразок.

Мілан

Мілан продовжує набирати обертів; У 10 матчах команда здобула сім перемог і одну нічию, зазнавши трьох поразок. В останньому матчі Серії А команда Стефано Піолі також досягла успіху, розгромивши на своєму полі «Рому» з рахунком 3:1. Перемогу «дияволам» принесли точні удари Адлі, Жиру та Ернандеса. Мілан посідає 3-е місце в турнірній таблиці, набравши 42 очки, при співвідношенні м'ячів 38:21. У гонці бомбардирів червоно-чорних Жиру лідирує в команді; француз забив 10 голів і віддав 6 асистів.

На виїзді «дияволи» провели 10 матчів у рамках чемпіонату, здобувши 5 перемог і 3 нічиї, при цьому зазнавши 2 поразок.

Удінезе проти Мілана

Удінезе проти Мілана факти

  • Удінезе не зміг виграти 22 з останніх 24 матчів Серії А;
  • У 7 з 8 останніх матчів Серії А Удінезе було забито більше 2,5 голів. 1,84;
  • У 6 з останніх 7 матчів Серії А «Мілана» було забито більше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать міланців. Коефіцієнт на перемогу Удінезе був 4,00. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,75. Котирування зупинилися на Victoria Milan на позначці 1,87. Букмекерська контора знає, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,93, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,84. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Удінезе надто миролюбний у цьому сезоні, тому хоча команда не часто програє, вона все одно бореться за виживання. Мілан покращився в останніх турах, що дозволило клубу не випасти з чемпіонської боротьби. «Россо-нері» провели низку переможних матчів, і не мають наміру зупинятися на досягнутому. Вважаю, що гості можуть взяти три очки в Удіне: перемагає Мілан – 1,87.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0