Рома проти Верони. Де Россі дебютує як тренер римлян?

20 січня в рамках 21-го туру італійської Серії А на «Олімпіко Арені» (Рим) поміряються між собою команди «Рома» і «Верона».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Рома – Верона

Рома

продовжує лихоманити, в 10 матчах команда здобула 4 перемоги і 2 нічиї, також зазнавши 4 поразок. В останньому матчі чемпіонату Італії римляни зіткнулися з черговою невдачею; на виїзді команда зазнала поразки від «Мілана» з рахунком 1:3. Єдиний гол у складі «Вовчиць» забив Паредес. "Рома" посідає 9-е місце в турнірній таблиці, набравши 29 очок, при співвідношенні м'ячів 32:24. Лукаку лідирує в гонці бомбардирів жовто-червоних із 8 голами та результативною передачею.

На своїй території римляни провели 10 матчів у Серії А, здобувши 6 перемог і 3 нічиї, при цьому зазнавши лише однієї поразки.

Верона

Верона показує дуже слабкий результат; в останніх 10 зустрічах клуб здобув дві перемоги, тричі зіграв внічию і зазнав п'яти поразок. Лише в останньому матчі національної першості підопічні Марко Бароні дещо покращили своє становище, у рідних стінах Емполі 2:1. У складі «Мастіфів» голи забили Джурич і Нгонге. «Верона» посідає 18 місце в турнірній таблиці, набравши 17 очок, при співвідношенні м’ячів 18:27. Лідером гонки бомбардирів жовто-синіх є Нгонге; на рахунку бельгійця вже 6 голів і 2 асисти.

«Мастіфи» провели 10 матчів на виїзді, здобувши 1 перемогу та 2 нічиї, зазнавши 7 поразок.

Рома проти Верони

Рома проти Верони факти

  • Рома не програє вдома в останніх 12 матчах сезону 1,49;
  • Верона не може перемогти на виїзді в останніх 10 матчах сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашньому успіху римлян. Коефіцієнт на перемогу Роми становив 1,49. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,20. Котирування Вікторії Верона зупинилися на 7.20. Букмекер не очікує від італійців результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,70, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,12. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Керівництво Риму зробило рішучий крок, звільнивши Моурінью цього тижня. Найближчі екскурсії покажуть, чи правильне рішення прийняли римляни. Водночас «Рома» стабільно набирає очки вдома, завдяки чому залишається на вершині турнірної таблиці. «Верона» бореться за виживання, але поки це не дуже успішно, а на виїзді у команди зовсім жахливі результати. Враховуючи кризу гостей, їхню невміння грати на виїзді, а також зміну тренера в Ромі та сильну гру римлян вдома, я думаю, що Де Россі доб’ється перемоги у своїй дебютній грі на чолі рідного клубу : Перемога Роми з гандикапом 1(-1) - 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0