Валенсія проти Атлетика. Названа зустріч команди?

20 січня в грі 21-го туру іспанської Ла Ліги на арені «Месталья» (Валенсія) зустрінуться команди «Валенсія» і «Атлетік».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Валенсія" проти "Атлетика".

Валенсія

Валенсія, схоже, пройшла період негараздів, тепер команда незмінно домагається успіху в четвертому матчі поспіль. В останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічні Рубена Барахи показали клас, не залишивши на виїзді «Кадіса» й сліду 4:1. У складі кажанів забивали Дуро, Ногероль, Морено та Васкес. Валенсія посідає 8-е місце в турнірній таблиці, набравши 29 очок, при співвідношенні м'ячів 26:24. Дуро лідирує в гонці бомбардирів "помаранчевих" з 8 голами і 2 асистами.

На своїй території «кажани» провели 9 матчів Ла Ліги, здобувши 5 перемог і 2 нічиї, а також зазнавши 2 поразок.

Атлетік

Атлетік не знає поразок з 29 жовтня 2023 року, провівши за цей час успішний період із 13 матчів. В останньому матчі іспанської Ла Ліги підопічні Ернесто Вальверде також не втратили обличчя, обігравши вдома Реал Сосьєдад з рахунком 2:1. Героєм зустрічі для "левів" став Беренгер, який відзначився дублем. «Атлетик» посідає 3-тє місце в турнірній таблиці, набравши 41 очко, при співвідношенні м’ячів 38:20. Лідером гонки бомбардирів басків є Вільямс, на рахунку якого 8 голів і 3 асисти.

«Червоно-білі» провели 9 виїзних матчів, здобувши 4 перемоги та 3 нічиї, зазнавши 2 поразок.

Валенсія проти Атлетика

Валенсія проти Атлетіка: факти

  • Атлетік виграв останні 4 матчі ЛаЛіги 2,22;
  • Атлетик не програє в останніх 14 матчах сезону;
  • Валенсія виграла останні 3 матчі Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу гостям у цьому матчі. Коефіцієнт на перемогу Валенсії становив 3,35. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,39. Котирування Вікторії Атлетік зупинилися на позначці 2,22. Букмекери не очікують результативного футболу від іспанських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,71, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,18. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Валенсія» знайшла чудову форму в останніх турах, і команда втрутилася в боротьбу за місця в єврокубках. «Атлетик» проводить один із найкращих сезонів у 21 столітті, команда претендує на медалі, і якщо не зменшить обертів, то може націлитися на титул. Обидва клуби зараз в ході і готові вирішувати серйозні проблеми. Що стосується стикового матчу, то думаю, що баски продовжать серію без провалів, вони зіграні і стабільні: «Атлетік» не програє – фора 2 (0) – 1,60.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0