Кельн – Боруссія Д. Чи продовжиться безпрограшна серія гостей?

У суботу, 20 січня, на стадіоні RheinEnergie відбудеться матч між «Кельном» і «Боруссією» в рамках 18-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Кельн» проти «Боруссії».

Кельн

Кельнські Кози зіграли внічию з Гайденхаймом в останньому турі чемпіонату Німеччини і продовжили серію без перемог до чотирьох матчів. Кельн по праву знаходиться в зоні вильоту турнірної таблиці Бундесліги і з кожним новим туром становище команди погіршується.

Здобути очки у новому матчі «Кельну» знову буде проблематично, адже навіть зі своїми вболівальниками господарі є відвертими аутсайдерами у грі з «Боруссією» Д. Проте «Козлиси» безперечно шукатимуть свої шанси біля воріт суперника і будуть не сидіти у своїх володіннях протягом усього матчу.

«Боруссія Д»

Але «джмелі» в останньому матчі розгромили «Дармштадт» і нарешті порадували своїх уболівальників довгоочікуваним переможним результатом. Цікаво, що першим асистом за команду став Джейдон Санчо, який повернувся в Дортмунд на правах оренди з Манчестер Юнайтед.

Талант англійського хавбека обов'язково стане в нагоді "Боруссії" в новому матчі, адже команда знаходиться в ролі наздоганяючої і тепер зобов'язана стабільно набирати очки, щоб наблизитися до лідерів. Очевидно, що в матчі наступного туру «Джмелі» намагатимуться грати з позиції сили та агресивно в атаці.

Кельн – Боруссія Д

Кельн проти Боруссії D факти

  • У матчі першого туру цього чемпіонату Німеччини дортмундська «Боруссія» перемогла «Кельн» з рахунком 1:0;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між командами Бундесліги ставка на Overhead (2,5) була 1,55;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб'ють» 1,58;
  • Боруссія Дортмунд не програє в чемпіонаті Німеччини вже три тури поспіль;
  • Боруссія Дортмунд виграла три з п'яти останніх матчів проти Кельна в чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч чергового туру німецької Бундесліги: на перемогу «Кельна» можна поставити 4,20, на нічию — 4,00, на Перемога Боруссії Дортмунд за 1,82. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому матчі є явний фаворит – дортмундська «Боруссія», яка на виїзді зіграє з одним з аутсайдерів поточної Бундесліги. Турнірна таблиця зобов’язує «Кельн» у кожному новому матчі грати на перемогу, і домашній матч наступного туру не стане винятком. Але все ж клас і досвід футболістів «джмелів» повинні зіграти ключову роль, а значить, логічно поставити на чисту перемогу «Боруссії» за 1,82.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0