Баварія – Вердер. Чи здобуде мюнхенська команда вдома ще три очки?

У неділю, 21 січня, на «Альянц Арені» відбудеться матч «Баварія» – «Вердер» у рамках 18-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" – "Вердер".

«Баварія»

В останньому турі чемпіонату Німеччини «Баварія» без проблем розібралася на своєму стадіоні з «Гоффенхаймом» і продовжує погоню за лідируючим «Баєром». На жаль для мюнхенців, зараз від них мало що залежить, адже без осічок головного конкурента вони не зможуть повернутися на перше місце в турнірній таблиці.

Тому головним завданням підопічних Томаса Тухеля залишається стабільне перемагання суперників, особливо якщо мова йде про матчі на рідному стадіоні. Попереду у «Баварії» зустріч із зручним суперником, і в такому матчі мюнхенці намагатимуться показати свій найкращий футбол.

«Вердер»

«Вердер» веде поточний чемпіонат Німеччини не найкращим чином; команда балансує між серединою турнірної таблиці та зоною вильоту. Поки що бременцям вдавалося не опинитися в трійці останніх команд Бундесліги, але якщо «Вердер» не почне стабільно набирати очки, то його точно чекає боротьба за виживання.

У матчі майбутнього туру чемпіонату Німеччини бременцям буде важко розраховувати на позитивний результат, адже команда зіграє на виїзді проти чинного чемпіона. Гості намагатимуться грати максимально надійно та дисципліновано перед своїми воротами, адже більшість матчів гратимуть другим номером.

Баварія – Вердер

Баварія проти Вердер факти

  • У першому турі цього розіграшу німецької Бундесліги «Баварія» перемогла «Вердер» з рахунком 4:0;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами в чемпіонаті Німеччини ставка була на Overhead (2,5) 1,24;
  • Також у чотирьох з п’яти останніх матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб’ють» 1,90;
  • Баварія виграла останні три матчі поспіль у німецькій Бундеслізі;
  • Баварія виграла чотири з п'яти останніх матчів проти бременського Вердера в чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч нового туру чемпіонату Німеччини: на перемогу Баварії можна поставити за скромні 1,11, на нічию – за 12,0, а на перемогу Вердера - на неймовірні 19,0. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Баварія є явним і справедливим фаворитом майбутнього матчу, адже вона просто не має права втрачати очки в таких зустрічах, граючи на своєму стадіоні проти слабшого суперника. У новому матчі мюнхенці спробують здобути якомога впевненішу перемогу, забивши якомога більше голів. Головним завданням Вердера в такому матчі буде не пропустити достроковий гол, але в цілому гості майже напевно не зможуть впоратися з атакуючою лінією чинного чемпіона. Цікавим вибором видається ставка на гандикап 1 (-2,5) за 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0