Алавес проти Барселони. Чи відберуть господарі очки у каталонського гранда?

3 лютого в матчі 23-го туру іспанської Прімери зустрінуться Алавес і Барселона. Поєдинок прийме «Мендізоротца Арена» (Віторія-Гастейс).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Алавес проти Барселони

Алавес

Алавес помітно підвищив рівень своєї гри; в останніх п'яти зустрічах команда святкувала чотири перемоги, при цьому зазнавши лише однієї поразки. В останньому матчі Ла Ліги команда Луїса Гарсіа Пласи продемонструвала свій клас, впевнено здолавши на виїзді Альмерію з рахунком 3:0. Голами у складі «бобівців» відзначилися Омородіон (дубль) і Ріоха. Алавес посідає 11-е місце в турнірній таблиці з 26 очками та різницею м'ячів 22:27. Омородіон лідирує в гонці бомбардирів слов'ян - сім голів і гольова передача.

Команда провела 10 матчів чемпіонату на своїй території, здобувши п'ять перемог і зігравши внічию, а також зазнавши чотирьох поразок.

Барселона

Гра Барселони нестабільна; в останніх 10 матчах каталонці здобули шість перемог, але клуб зазнав чотирьох поразок. Невдало підійшли хлопці Хаві і в останньому матчі чемпіонату Іспанії, поступившись вдома Вільярреалу з рахунком 3:5. У складі синьо-гранатових відзначилися Гюндоган і Педрі, ще один гол був забитий після автоголу. Барселона посідає 4 місце в турнірній таблиці, набравши 44 очки після 21 зустрічі, при співвідношенні м'ячів 43:29. Лідером гонки бомбардирів каталонців є Левандовскі, на рахунку якого 8 голів і 5 асистів.

«Синьо-гранатові» в чемпіонаті на виїзді ще не програвали; в 10 зустрічах клуб здобув по 5 перемог і нічию.

Алавес проти Барселони

Факти про матч Алавес проти Барселони

  • Загальна кількість забитих голів перевищила 2,5 в останніх 4 матчах Барселони в Ла Лізі;
  • Алавес виграв останні 3 матчі ЛаЛіги;
  • Барселона забила принаймні 2 голи в останніх 4 матчах Ла Ліги 2,85.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у виїзний успіх каталонців. Коефіцієнт на перемогу Алавеса становив 4,24. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,70. Котирування Барселони Вікторії зупинилися на позначці 1,86. Букмекери не знають, чого чекати від іспанських команд щодо гри. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 1,96, «Тотал більше 2,5» з лапками – 1,88. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Алавес не програє в Ла Лізі в 2024 році, набравши 10 з 12 можливих очок, утворюючи надійний резерв серед команд із зони вильоту. Барселона проводить невдалий сезон; Хаві оголосив, що покине рідний клуб після закінчення сезону. У каталонців практично немає шансів виграти чемпіонат, але опуститися нижче третього місця в турнірній таблиці вони все одно не можуть. Тому я думаю, що вони зможуть зібратися до кінця сезону і добре його провести. У тому числі взяти три очки в наступному матчі: перемога «Барселони» – 1,86.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0