Катар проти Узбекистану. Хто з грандів покине турнір у чвертьфіналі?

3 лютого в рамках 1/4 фіналу Кубка Азії з футболу на «Аль-Байт Арені» (Аль-Хаур) зустрінуться збірні Катару та Узбекистану.

Наші експертні прогнози та аналіз проти Катару проти Узбекистану

Катар

Катар зараз є однією з найсильніших команд регіону, хоча довгий час команда не могла пройти навіть груповий етап Кубка Азії. У 2019 році катарці змогли перемогти, команда завоювала золоті медалі турніру. Зараз хлопці Тінтіна Маркеса теж показують відмінні результати; команда виграла всі чотири матчі поточного сезону. У матчі 1/8 фіналу «бордові» були сильнішими за Палестину — 2:1. Влучні удари аль-Хайдоса та Афіфа принесли перемогу Катару.

Афіф лідирує в гонці бомбардирів Катару з чотирма голами та двома асистами на турнірі.

Узбекистан

Збірна Узбекистану – сильна команда, яка незмінно бере участь у всіх кубкових змаганнях з 1996 року. У 2011 році «Білі вовки» показали найкращий результат у своїй історії, посівши четверте місце. У цьому розіграші переконливо виступили і хлопці Сречка Катанеца; команда пройшла групу без поразок. У першому раунді плей-офф удача також була на боці таджиків, які обіграли Таїланд з рахунком 2:1. У складі «білих вовків» голи відзначилися Тургунбоєв і Файзуллаєв.

Лідером у гонці бомбардирів за Узбекистан є Файзуллаєв; на його рахунку два голи в Кубку Азії.

Катар проти Узбекистану

Факти проти Катару проти Узбекистану

  • Катар виграв усі 4 гри на поточному Кубку Азії 2,50;
  • Узбекистан не програє в 11 матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в цій парі катарцям. Котирування успіху Катару становили 2,50. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,10. Котирування Вікторії з Узбекистану зупинилися на 3,25. Від збірних букмекер не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,52, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,70. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Катар у відмінній формі на поточному турнірі; команда не має наміру відмовлятися від звання найкращої на континенті. Узбекистан зазвичай сильно виступає на Кубку Азії і не має наміру зупинятися на чвертьфіналі. Команди є одними з фаворитів турніру, але волею календаря зустрічаються на такій ранній стадії. Гра обіцяє бути цікавою, сильнішими в ній будуть узбеки, у них досвідчений склад, до того ж вони регулярно перемагають катарців: перемагає Узбекистан – 3,25.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0