Нігерія проти Анголи. Хто отримає путівку до півфіналу?

2 лютого в 1/4 фіналу Кубка африканських націй на арені «Фелікс Уфуе-Буаньї» (Абіджан) зустрінуться збірні Нігерії та Анголи.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Нігерія проти Анголи

Нігерія

Збірна Нігерії продовжує впевнено йти вперед на турнірі; «Суперорли» вже мають чотири матчі в Кубку і не програли жодної поразки. У першому раунді плей-офф команда Жозе Пезейру показала себе переконливо; команда без проблем перемогла збірну Камеруну з рахунком 2:0. Героєм зустрічі в складі нігерійців став Лукман, який відзначився дублем.

Варто відзначити, що нападаючий «Аталанти» також є найкращим снайпером команди на турнірі; На рахунку Лукмана два голи та результативна передача.

Ангола

Збірна Анголи не може похвалитися гучними перемогами на турнірі; цей чвертьфінал для команди став лише третім в історії. Зараз «Чорні антилопи» на підйомі, команда не програє вже 10 матчів поспіль на всіх рівнях. В 1/8 фіналу Кубка націй підопічні Педро Гонсалвеса показали чудовий результат, не залишивши й сліду від збірної Намібії 3:0. Точні удари Гелсона Даля (дубль) і Мабулулу принесли перемогу Анголі.

У гонці бомбардирів у "чорних антилоп" лідер все той же Дала, в активі якого 4 голи та результативна передача на полях КАН.

Нігерія проти Анголи

Факти Нігерії проти Анголи

  • Тотал був менше 2,5 в останніх 7 матчах збірної Нігерії;
  • Ангола не програє в 10 матчах;
  • Ангола не змогла відбити ворота в 7 з останніх 9 матчів 3,35.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в цій грі нігерійцям. Котирування успіху Нігерії становили 1,79. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,20. Для Вікторії Ангольської котирування зупинилися біля 5.00. Букмекерська контора не очікує голів від команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,44, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,59. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Нігерії є однією з найбільш титулованих команд на континенті, команда постійно бореться за трофеї, і нинішній турнір не став винятком. Ангола зараз у чудовій формі. Надійно грає в захисті та шукає можливості та шанси в атаці. У найближчому чвертьфіналі переможця в основний час не буде. Команда Педру Гонсалвеса давно не програвала, а з 10 безпрограшних матчів 6 завершилися внічию. Плюс 4 з останніх ігор Анголи проти Нігерії завершилися мирно в основний час: нічия – Х – 3,20.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0