ДР Конго проти Гвінеї. Хто отримає путівку до півфіналу?

2 лютого в рамках 1/4 фіналу Кубка африканських націй на стадіоні Alassane Outtara Arena (Абіджан) поміряються між собою збірні ДР Конго та Гвінеї.

Наші експертні прогнози та аналіз ДР Конго проти Гвінеї

ДР Конго

ДР Конго неодноразово брала участь у Кубку націй, хоча найкращі результати команда показала ще в середині минулого століття. Зараз «барси» діють скромніше, не кожен раз долаючи стартовий раунд. У цьому розіграші підопічні Себастьяна Десабра почали не найкращим чином, завершивши всі три зустрічі в групі внічию. Але вже в 1/8 фіналу команда включилася, зламавши опір Єгипту в серії пенальті 2:1. У ДР Конго забив Мечак.

У гонці бомбардирів «Барс» лідирує все той же Мешак, на рахунку якого один гол і результативна передача у КАН.

Гвінея

Збірна Гвінеї не може похвалитися багатою історією; за останні майже 50 років команда ніколи не проходила далі чвертьфіналу Кубка націй. Цього разу команда Каба Діавара принаймні повторила свій найкращий результат; У стартовому раунді плей-офф команда з мінімальним рахунком перемогла Екваторіальну Гвінею з рахунком 1:0. Автором переможного голу за "слонів нації" виявився Байо.

Варто зазначити, що Байо також є лідером у гонці бомбардирів Гвінеї; на рахунку футболіста два голи в CAN.

ДР Конго проти Гвінеї

ДР Конго проти Гвінеї факти

  • Тотал був менше 2,5 у 9 з останніх 10 матчів збірної ДР Конго;
  • Тотал був менше 2,5 у 8 з останніх 10 матчів збірної Гвінеї;
  • Обидві команди забили в 4 з останніх 5 зустрічей ДР Конго.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в цій грі конголезцям. На успіх ДР Конго котирування становили 2,50. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 2,90. Котирування Victoria Guinea зупинилися на 3,05. Букмекерська контора не очікує голів від збірних. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,40, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,73. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ДР Конго успішно виступає на турнірі, команда здатна на історичний результат. Збірна Гвінеї показує себе гідно, команда зробила історичний крок у своїй історії. Обидві команди грають у закритий футбол, пропускаючи мало голів і не забиваючи надто багато. Тому в чвертьфіналі не варто чекати відкритого футболу та високої результативності збірних: тотал менше 1,5 – 2,27.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0