Кабо-Верде проти Мавританії. Чи продовжать хлопці Бубішта розривати КАН?

29 січня в рамках 1/8 фіналу Кубка африканських націй на арені «Фелікс Уфуе-Буаньї» (Абіджан) поміряються між собою збірні Кабо-Верде та Мавританії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Кабо-Верде проти Мавританії

Кабо-Верде

Збірна Кабо-Верде не може похвалитися гучними перемогами на міжнародному рівні; лише тричі за свою історію «креоли» виходили в основний раунд континентальної першості. Цього разу добре виступила команда Бубішти; У трьох зустрічах групового раунду команда здобула дві перемоги та зіграла внічию. В останньому матчі "блакитні акули" поділили очки з командою Єгипту 2:2. У складі креолів голи відзначилися Бенчімол і Тейшейра.

Команда Кабо-Верде розташувалася на першій сходинці квартету В, набравши 7 очок при різниці м'ячів 7:3.

Мавританія

Збірна Мавританії за останні роки покращилася, завдяки чому в 2019 році команда почала регулярно відбиратися в основний раунд Кубка націй. У цьому змаганні команда Аміра Абду досягла історичного результату, вперше в історії пробившись до плей-офф чемпіонату. У вирішальному матчі групового раунду мурабітонці з мінімальним рахунком 1:0 обіграли збірну Алжиру. Автором переможного голу за «жовто-зелених» виявився Деллахі.

Збірна Мавританії посіла 3 місце в групі D, набравши 3 очки при різниці м'ячів 3:4.

Кабо-Верде проти Мавританії

Кабо-Верде проти Мавританії факти

  • Мавританія не змогла виграти 6 з останніх 7 матчів;
  • Тотал був більше 2,5 у 7 з останніх 10 матчів Кабо-Верде 2,81.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій парі віддають перевагу Кабо-Верде. Коефіцієнт на перемогу Кабо-Верде становив 2,03. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 2,96. Котирування Вікторії Мавританської зупинилися на позначці 4,57. Букмекери не чекають від збірних результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2» з коефіцієнтом – 1.74, «Тотал більше 2» з лапками – 2.11. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Кабо-Верде впевнено йде вперед на турнірі, з такою грою команда може розраховувати на боротьбу за трофей. Мавританія сенсаційно вийшла з групи, команда вже виконала своє турнірне завдання, тому я не дуже вірю в чергову сенсацію в її виступі. У найближчій грі, вважаю, переможуть хлопці Бубішти, «блакитні акули» завдяки кращій кондиції зможуть отримати путівку до чвертьфіналу: перемагає Кабо-Верде – 2,03.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0