Страсбург проти ПСЖ. Чи продовжать господарі безпрограшну серію цього сезону?

2 лютого у матчі 20-го туру французької Ліги 1 зустрінуться команди Страсбурга та ПСЖ. Поєдинок прийме арена Stade de la Meno (Страсбург).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Страсбург" – "ПСЖ".

Страсбург

Страсбург зараз демонструє хороший рівень гри; команда наразі накопичила серію з 8 матчів без поразок на всіх рівнях. В останньому матчі Ліги 1 підопічні Патріка Вієйри трохи не вистачило, зігравши на виїзді внічию з Клермоном – 1:1. У гостей відзначився Діон. Страсбург посідає 10-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 25 очок, при коефіцієнті 20:24. У гонці бомбардирів гонщиків лідирує Емега, на рахунку якого чотири голи та асист.

На своїй території команда провела 9 зустрічей у рамках чемпіонату, здобувши 4 перемоги та 3 нічиї, а також зазнавши 2 поразок.

ПСЖ

ПСЖ грає переконливо, зараз команда не програє 13 матчів поспіль. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Луїса Енріке недооцінили суперника, а вдома зіграли внічию з Брестом – 2:2. Голами у парижан відзначилися Асенсіо та Коло-Муані. ПСЖ займає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 44 очки, при співвідношенні м'ячів 46:16. У гонці бомбардирів червоно-синіх лідирує Мбаппе, на рахунку якого 19 голів і 3 асисти.

На виїзді парижани провели 9 матчів у чемпіонаті, здобувши 6 перемог і 3 нічиї.

Страсбург проти ПСЖ

Факти про матч Страсбург – ПСЖ

  • ПСЖ забив принаймні 2 голи в 11 з останніх 12 матчів Ліги 1;
  • ПСЖ не програє в останніх 14 матчах Ліги 1;
  • Страсбург не програє в останніх 6 матчах Ліги 1 2,58.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в виїзному успіху парижан. Коефіцієнт на перемогу Страсбурга становив 5,89. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,59. Котирування ПСЖ Вікторія зупинилися на позначці 1,52. Букмекери очікують голів від французьких команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 1,79, «Тотал більше 3» з коефіцієнтом 2,05. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Страсбург помітно зміцнив свої турнірні позиції; команда реально може втрутитися в боротьбу за путівки в єврокубки. ПСЖ зазвичай очолює турнірну таблицю Ліги 1, хоча і не має стабільної гри. Враховуючи ранній старт парижан у Лізі чемпіонів, гості можуть не зіграти основним складом, що дасть шанс господарям продовжити серію без поразок: Страсбург не програє – 1Х – 2,58.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0