Таджикистан проти Йорданії. Хто отримає путівку до півфіналу?

2 лютого в рамках 1/4 фіналу Кубка Азії на стадіоні «Ахмад Бін Алі Арена» (Аль-Райян) зустрінуться збірні Таджикистану та Йорданії.

Наші експертні прогнози та аналіз Таджикистану проти Йорданії

Таджикистан

Збірна Таджикистану тривалий час не могла потрапити в основну частину Кубка Азії; команда завершила свій шлях у відбіркових раундах. Цього разу «Перські леви» показали себе більш переконливо; команда не тільки пройшла груповий етап, але й пробилася до стартового раунду плей-офф. У матчі 1/8 фіналу команда Петара Шегрта після серії пенальті зламала опір ОАЕ – 2:1. У складі Таджикистану гол забив Ханонов.

Тож «Перські леви» нарешті змогли пробитися у вісімку найкращих в Азії та мають намір продовжити боротьбу на турнірі.

Йорданія

Команда Йорданії має більше досвіду; команда вчетверте поспіль бере участь в основному раунді Кубка Азії, демонструючи пристойні результати. Цього разу команда Хусейна Аммута пройшла групу не без проблем; команда вийшла в плей-офф як краща з третіх місць. В 1/8 фіналу удача також посміхнулася «орлам»; команда в самому кінці вирвала перемогу з рук збірної Іраку 3:2. Перемогу йорданцям принесли точні удари Аль-Наймата, Аль-Араба та Аль-Рашдана.

Аль-Наймат є лідером у гонці бомбардирів «Орлів»; на його рахунку 2 голи і 2 асисти на турнірі.

Таджикистан проти Йорданії

Таджикистан проти Йорданії факти

  • Таджикистан не програє в 9 з останніх 10 матчів;
  • Тотал був менше 2,5 в 9 з 14 останніх матчів Таджикистану;
  • Всього понад 2,5 зіграно в 7 з останніх 10 матчів Джордан 2,75.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами матчу букмекери бачать йорданців. Котирування успіху Таджикистану становили 4,20. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,25. Котирування Вікторії Джордан зупинилися на позначці 2,09. Від збірних букмекер не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,50, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,75. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Таджикистан зумів стрибнути вище голови, тож у найближчій грі футболісти діятимуть без результатового тиску. Команда Джордан має більше досвіду як командно, так і індивідуально, тому намагатиметься використовувати цей козир. Переможця матчів передбачити складно, але те, що в грі буде забито багато голів, очікувати не доводиться, ризикувати суперники не будуть: тотал менше 2 - 1,86.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0