Атлетик проти Мальорки. Чи продовжать баски безпрограшну серію вдома?

2 лютого в матчі 23-го туру іспанської Прімери зустрінуться команди Атлетік і Мальорка. Матч прийме «Сан Мамес Арена» (Більбао).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Атлетік» проти «Мальорки».

Атлетік

Атлетік виступає в хорошому темпі, в 10 зустрічах команда здобула 7 перемог і 2 нічиї, при цьому зазнавши лише однієї поразки. В останньому матчі Ла Ліги підопічні Ернесто Вальверде не влучили, зігравши внічию з Кадісом. «Атлетік» посідає 5 місце в турнірній таблиці, набравши 42 очки, різниця м’ячів – 38:21. У гонці бомбардирів "червоно-білих" лідирує Вільямс з 8 голами і 3 асистами.

На своїй території баски провели 11 матчів національного чемпіонату, здобувши 8 перемог і 2 нічиїх, а також зазнавши однієї поразки.

Мальорка

Мальорка демонструє гідний рівень гри; в 10 матчах клуб здобув 5 перемог і 3 нічиї, при цьому зазнавши двох поразок. Підопічні Хав'єра Агірре також спіткнулися в останньому матчі чемпіонату, програвши вдома "Бетісу" з мінімальним рахунком 0:1. «Маллока» займає 15 місце в турнірній таблиці, набравши 20 очок, різниця м’ячів – 19:26. Найкращим гравцем у складі «Цинобера» є Пратс, на рахунку якого 5 голів і асист.

«Остров'яни» погано виступають на виїзді; клуб взяв участь в 11 виїзних матчах Прімери, здобувши 1 перемогу і 4 нічиї, зазнавши 6 поразок.

Атлетик проти Мальорки

Факти про матч Атлетік проти Мальорки

  • «Атлетик» не програє в останніх 12 домашніх матчах сезону;
  • У 13 з останніх 14 матчів ЛаЛіги «Мальорка» було забито менше 2,5 голів;
  • Атлетик зіграв внічию в останніх 3 матчах проти Мальорки у всіх турнірах 4.04.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у домашній успіх басків. Коефіцієнт на перемогу "Атлетика" становив 1,52. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,04. Для Victoria Mallorca котирування зупинилися на 7.30. Букмекери не очікують результативного футболу від іспанських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,67, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,23. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Атлетік» оступився в останніх турах Прімери, але тим не менше команда проводить непоганий сезон, продовжує боротьбу в Кубку Іспанії і претендує на високі місця в Ла Лізі. «Мальорка», як завжди в останні роки, бореться за виживання, команда не часто програє, але виграє вкрай рідко, половину ігор свого чемпіонату закінчуючи внічию. На виїзді «острів'яни» виступають погано, враховуючи сильну гру команди Вальверде вдома, думаю, що баски візьмуть три очки: перемога «Атлетіка» з гандикапом 1 (-1) – 1,93.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0