Челсі проти Вулвергемптона. Чи підтвердять лондонці статус фаворитів гри?

У неділю, 4 лютого, на стадіоні "Стемфорд Брідж" відбудеться матч "Челсі" - "Вулверхемптон" в рамках 23-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Челсі" проти "Вулвергемптона".

Челсі

Маурісіо Почеттіно продовжує перебувати в середині турнірної таблиці чемпіонату Англії, але зуміла вийти у фінал Кубка англійської ліги. Виступи в Прем'єр-лізі є пріоритетом для "Челсі" в цьому сезоні, тому "сині" спробують покращити свої позиції в найближчих матчах.

Якщо «Челсі» вдасться зібрати хорошу позитивну серію, то команда впритул наблизиться до єврокубкової зони. У майбутній зустрічі перед рідними вболівальниками господарі будуть дуже мотивовані взяти три очки, тому гратимуть першими і з позиції сили.

Вулверхемптон

«Вовки» нещодавно продовжили чудову серію з чотирьох матчів без поразок, вигравши три матчі. Завдяки останнім результатам «Вулверхемптон» відійшов від небезпечної зони і тепер комфортно перебуває в середині турнірної таблиці, не озираючись і не боячись за свою долю в поточній Прем’єр-лізі.

В останніх матчах футболісти Вулверхемптона добре зіграли проти Челсі та стабільно набирали очки в боях з лондонським клубом. Тепер «Вовки» зіграють на виїзді з більш іменитим суперником, але ця обставина навряд чи змусить команду відмовитися від звичного плану на гру.

Челсі проти Вулвергемптона

Челсі – Вулверхемптон факти

  • У першому турі цього чемпіонату Англії «Вулверхемптон» переміг «Челсі» з рахунком 2:1;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги ставка була на Оверхед (2,5) 1,71;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на те, що заб'ють обидві команди (1,77);
  • "Челсі" виграв лише один з останніх п'яти матчів проти "Вулверхемптона" в чемпіонаті Англії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч 23-го туру чемпіонату Англії: на перемогу «Челсі» можна поставити 1,65, на нічию — 4,09, на перемога Вулвергемптона за 5,20. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Челсі заслужено є фаворитом майбутньої гри, але домашній матч проти Вулверхемптона не буде легкою прогулянкою для господарів. "Сині" програли "Вовкам" останні два матчі чемпіонату Англії, тому будуть налаштовані на те, щоб взяти реванш у суперника. Гості, у свою чергу, спробують довести, що останні результати проти Челсі не були випадковістю. Хорошим вибором буде ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,77.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0