Йорданія проти Південної Кореї. Чи продовжать йорданці дивувати?

6 лютого у півфінальному матчі Кубка Азії з футболу зустрінуться збірні Йорданії та Південної Кореї. Поєдинок прийме арена Ахмад Бін Алі (Аль-Райян).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Йорданія проти Південної Кореї

Йорданія

Збірна Йорданії ніколи не була одним із грандів азіатського футболу. Розвиток і якісний стрибок стався в 2010-х роках, команда стала постійним учасником фінальних турнірів Кубка Азії. Хлопці Хуссейна Аммута демонструють найвищі результати в історії цього сезону, вперше потрапивши до четвірки найкращих на континенті. У минулому турі «орли» з мінімальним рахунком перемогли Таджикистан з рахунком 1:0.

Відзначу, що за час турніру команда забила 10 голів і пропустила 5. Аль-Намат виділяється в гонці бомбардирів Йорданії, на його рахунку 2 голи та 2 асисти.

Південна Корея

Збірна Південної Кореї є однією з найсильніших у своєму регіоні; команда завжди бореться за медалі. На цьому турнірі підопічні Юргена Клінсманна виглядають не дуже впевнено. На стадії 1/8 фіналу "Азіатські тигри" лише по пенальті змогли обіграти Саудівську Аравію з рахунком 2:1. У чвертьфіналі корейці відіграли 120 хвилин, лише в овертаймі обігравши Австралію з рахунком 2:1. У складі «червоних дияволів» голи відзначилися Хван Чі Чан і Сон Хен Мін.

Проходження в плей-офф складне, але суперники були одними з кращих в регіоні, тож корейці демонструють у Катарі свій клас і рівень.

Йорданія проти Південної Кореї

Факти проти Йорданії проти Південної Кореї

  • Південна Корея не програє в останніх 13 матчах;
  • Обидві команди забили в останніх 5 іграх за участю Південної Кореї 2,14.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх підопічних Клінсмана. Коефіцієнт на перемогу Джордана становив 7,24. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,97. Котирування південнокорейської Вікторії зупинилися на позначці 1,50. Букмекери не чекають від збірних результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,72, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,12. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У Катарі Джордан виступив вище всіх очікувань, але з таким суперником, як нинішній, у плей-офф ще не зустрічався. Південна Корея скрипить, але рухається до фіналу; команда залишається одним із головних фаворитів. Я думаю, що корейці отримають путівку у фінал, у них досвідчений тренер, гравці, які грають у найкращих лігах світу, і як команда вони набагато досвідченіші за своїх суперників: перемога Південної Кореї – 1,50.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0