Іран проти Катару. Чи продовжать катарці захищати свій титул?

7 лютого в рамках 1/2 фіналу Кубка Азії з футболу на арені «Аль-Тхумама» (Доха) поміряються між собою збірні Ірану та Катару.

Наші експертні прогнози та аналіз Ірану проти Катару

Іран

Збірна Ірану демонструє відмінний рівень гри, команда, природно, серед претендентів на трофей. На останніх змаганнях континентального кубка «перські леопарди» також дійшли до півфіналу. Наразі підопічні Аміра Галеноя показують себе переконливо, команда не програє вже 18 матчів поспіль на всіх рівнях. В 1/4 фіналу Кубка Азії іранці перемогли потужну команду Японії з рахунком 2:1. У «Принців Персії» голи відзначилися Мохебі та Джаханбахш.

Всього в п'яти іграх турніру іранці здобули 4 перемоги і один раз зіграли внічию з різницею м'ячів 10-4.

Катар

Збірна Катару підійшла до домашнього турніру в статусі чемпіона; перед командою стоїть завдання захистити високий титул. Варто зазначити, що якщо «бордові» справляються з цим на ура, то п’яту зустріч поспіль команда незмінно перемагає. У чвертьфіналі підопічним Тінтіна Маркеса довелося понервувати, лише в серії пенальті добивши збірну Узбекистану – 2:1.

На домашньому турнірі катарці забили 8 голів, пропустивши лише двічі. У команді виділяється Афіф, на рахунку якого 4 голи та 2 асисти.

Іран проти Катару

Факти про Іран проти Катару

  • Іран не програє в останніх 18 матчах;
  • Катар не програє у 8 з останніх 9 матчів;
  • Обидві команди забили в 6 з останніх 8 ігор за участю Ірану 2,07;
  • Всього понад 2,5 зіграно в 10 з останніх 12 матчів Ірану 2,35.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх іранців. Коефіцієнт на перемогу Ірану становив 1,83. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,39. Котирування катарської Вікторії зупинилися на позначці 4,68. Букмекери не чекають від збірних результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 1,59, «Тотал більше 2,5» з лапками – 2,35. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Іран є фаворитом турніру, і залишається ним до півфіналу; команда на континенті програє вкрай рідко. Останніми роками Катар вийшов в авангард азіатського футболу, тому команді бракує досвіду та рівня. Вважаю, що хлопці Галеного підтвердять свій рівень і вийдуть у фінал і знімуть «корону» з господарів турніру: перемога Ірану – 1,83.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0