Ювентус проти Удінезе. Чи варто чекати сенсації в Турині?

12 лютого в матчі 24-го туру італійської Серії А на «Альянц Арені» (Турин) зустрінуться команди «Ювентус» і «Удінезе».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ювентус» – «Удінезе».

Ювентус

Ювентус показав відмінний рівень гри, команда не програвала 19 матчів поспіль на всіх рівнях. Лише в останньому матчі чемпіонату Італії підопічні Массіміліано Аллегрі зробили осічку, поступившись на виїзді «Інтеру» з мінімальним рахунком 0:1. Ювентус залишається на другій позиції в турнірній таблиці, в активі команди 53 очки, співвідношення м'ячів 36:14. Влаховіч є лідером у гонці бомбардирів "Старої синьйори" з 12 голами та трьома асистами.

«Зебри» переконливо виступають на своїй території в чемпіонаті; команда не програє 11 матчів поспіль.

Удінезе

Удінезе переживає вкрай невдало в цій частині сезону; у 10 зустрічах клуб здобув лише одну перемогу, 5 разів зіграв унічию та зазнав 4 поразки. В останньому матчі італійської Серії А підопічні Габріеле Чоффі змогли закріпити очки, зігравши вдома внічию з Монцею 0:0. "Удінезе" займає 16-е місце в турнірній таблиці з 19 очками та коефіцієнтом м'ячів 23:37. Лідером у гонці бомбардирів "маленьких зебр" є "Лукка", на рахунку якого 6 голів і 3 асисти.

«Чорно-білі» провели 11 зустрічей на виїзді, здобувши 1 перемогу та 6 нічиїх, а також зазнавши 4 поразок.

Ювентус проти Удінезе

Ювентус – Удінезе факти

  • Удінезе не виграв 25 з останніх 27 матчів Серії А;
  • Ювентус не програє в 19 з останніх 20 матчів сезону;
  • Ювентус не програє вдома в останніх 13 матчах 1,40;
  • У 7 з останніх 10 матчів Удінезе в Серії А було забито більше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в успіху туринців. Коефіцієнт на перемогу Ювентуса становив 1,40. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,50. Котирування Вікторії Удінезе зупинилися на позначці 7,80. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,80, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,94. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ювентус оступився в минулому турі, у нього більше немає права на помилку, інакше Інтер лідирує в боротьбі за титул. Удінезе нечасто програє, але в основному виграє у великі свята, через що клуб балансує на межі зони вильоту. Враховуючи різницю в класі команд, плюс фактор домашнього поля, думаю, що «Стара синьйора» без проблем зможе взяти три очки: перемога Ювентуса з гандикапом 1 (-1) – 1,67 .

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0