РБ Лейпциг – Реал Мадрид. Чи зможуть Буллз зупинити Лос Бланкос?

13 лютого в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів зустрінуться команди РБ Лейпциг і Реал Мадрид. Гру прийме Red Bull Arena (Лейпциг).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «РБ Лейпциг» проти «Реал Мадрид».

РБ Лейпциг

У цьому змаганні РБ Лейпциг без проблем кваліфікувався до весняної частини турніру; на груповому етапі клуб здобув чотири перемоги і зазнав лише двох поразок. Команда Марко Роуза не витримала натиску грізного Манчестер Сіті, поступившись «городянам» і вдома (1:3), і на виїзді (2:3). У підсумку «Ред Буллс» посіли друге місце в квартеті G, набравши 12 очок із співвідношенням 13:10. У гонці бомбардирів німців лідирує Опенда з 4 голами. Лейпциг не в найкращій формі; якщо брати період у 10 зустрічей, то «бики» змогли виграти лише 4 рази при 5 поразках.

У 2024 році Лейпциг лише програє, три невдачі із загальним рахунком 4-9.

Реал Мадрид

Реал Мадрид у чудовій формі, команда не знала поразок з вересня 2023 року. У Лізі чемпіонів підопічні Карло Анчелотті взагалі показали феноменальний результат, вигравши всі шість зустрічей групового раунду. У підсумку "Лос Бланкос" виграли групу С, набравши 18 очок, при співвідношенні м'ячів 16:7. Лідером гонки бомбардирів мадридців є Беллінгем, який зумів відзначитися 4 голами і 3 асистами. «Реал» показав відмінну гру, «вершкові» виграли Суперкубок Іспанії, не залишивши й сліду від «Барселони» у фіналі 4:1.

Крім того, в Прімері команда є фаворитом чемпіонської гонки, а безпрограшна серія мадридців перевищила 20 матчів, загалом 24 зустрічі

РБ Лейпциг – Реал Мадрид

РБ Лейпциг проти Реал Мадрид факти

  • Обидві команди забили в 12 з останніх 13 матчів Лейпцига 1,58;
  • Лейпциг не може виграти останні 4 матчі сезону;
  • Реал Мадрид не програє в останніх 24 матчах сезону;
  • Всього понад 2,5 зіграних в останніх 6 матчах за участю Реала у всіх турнірах 1,65.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать мадридців переможцями матчу. Котирування успіху Лейпцига становили 3,25. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,80. Котирування Victoria Real зупинилися на позначці 2,19. Букмекер чекає голів від команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,31, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,65. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

РБ Лейпциг терпить невдачі в 2024 році, в Бундеслізі команда має проблеми з потраплянням в Лігу чемпіонів, а головне гравці Роуза грають епізодично. «Реал», незважаючи на всі свої кадрові проблеми, продовжує збивати перемоги у всіх турнірах, у іспанців сильний і досвідчений склад, у будь-який момент на головні ролі може вийти новий виконавець, Беллінгем, Вінісіус, Модріч Кросс і т.д. поганий стан німецького клубу, в першу чергу психологічний, плюс різниця в класі команд, я думаю, що мадридці зроблять заявку на вихід до чвертьфіналу в першій грі: перемагає «Реал» – 2,19.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0