ПСЖ – Реал Сосьєдад. Чи зможуть парижани виграти перший матч?

У середу, 14 лютого, на стадіоні «Парк де Пренс» відбудеться матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між «ПСЖ» і «Реал Сосьєдадом».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ПСЖ – Реал Сосьєдад

ПСЖ

Луїса Енріке вийшла в плей-офф Ліги чемпіонів з другого місця в групі F, куди також увійшли Боруссія Дортмунд, Мілан і Ньюкасл. Парижани явно розраховували на перемогу у своєму квартеті, але в цілому результатом жеребкування можуть бути задоволені, адже в плей-офф не зіграють з грандами європейського футболу.

Перший матч ПСЖ проведе на своєму стадіоні, тому у господарів точно буде мотивація порадувати своїх уболівальників не лише хорошою грою, а й результатом. Для підопічних Енріке важливо виграти першу гру, щоб почуватися впевненіше перед матчем-відповіддю.

«Реал Сосьєдад»

Але «Реал Сосьєдад» зумів здивувати футбольну громадськість, вигравши квартет, до якого також увійшли «Інтер», «Бенфіка» та «Зальцбург». Іспанська команда не програла жодного матчу на груповому етапі, але не була винагороджена за свої зусилля під час жеребкування, отримавши дуже складного суперника.

Реал Сосьєдад точно не буде фаворитом у протистоянні з ПСЖ, яке складатиметься з двох матчів. У першому матчі «синьо-білі» зіграють на виїзді, але шанси на успіх у гостей все ж залишаться. У чемпіонаті Іспанії справи у команди йдуть не найкращим чином, тому участь у Лізі чемпіонів може стати для неї пріоритетом цього сезону.

ПСЖ – Реал Сосьєдад

ПСЖ – Реал Сосьєдад: факти

  • У минулому команди ніколи не зустрічалися одна з одною на рівні єврокубків;
  • У середньому в чотирьох з десяти матчів за участю ПСЖ цього сезону ставка на оверхед (2,5) 1,65;
  • В середньому в трьох з десяти матчів за участю «Реал Сосьєдад» ставка на «обидві команди заб'ють» 1,70;
  • Реал Сосьєдад не програв жодного матчу в поточній Лізі чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів: на перемогу ПСЖ можна поставити за 1,72, на нічию – за 4,10. , а на перемогу Реал Сосьєдад - за 4,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому ПСЖ вдома зіграє з Реал Сосьєдадом. Букмекери перед цією зустріччю, як і очікувалося, віддають перевагу господарям, а ось у гостей точно будуть свої претензії на позитивний результат. Оборона парижан цього сезону не вражає своєю надійністю, а значить, у іспанської команди точно будуть свої можливості забити іншим. Хорошим вибором у цьому випадку здається ставка на «обидві команди заб’ють» за 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0