Феєнорд проти Роми. Чи помстяться голландці римлянам?

У четвер, 15 лютого, на стадіоні "Де Кейп" відбудеться матч 1/16 фіналу Ліги Європи "Фейєнорд" - "Рома".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Феєнорд" проти "Роми".

«Фейєнорд»

Роттердамський клуб після вильоту з Ліги чемпіонів потрапив у Лігу Європи: у головному єврокубковому турнірі команда посіла третє місце в групі з «Атлетіко», «Лаціо» та «Селтіком». Нідерландці точно могли розраховувати на більше, але три поразки поспіль у другому турі позбавили команду всіх надій.

Тепер «Фейєнорд» спробує реабілітуватися перед своїми вболівальниками в новому турнірі, незважаючи на рівень і статус суперника в плей-офф. Минулого сезону команда вже обігравала «Рому» на своєму стадіоні, а тепер має намір забити не один гол ще комусь.

Рома

Рома веде нинішню кампанію не найкращим чином, а друге місце в групі зі Славією, Серветтом і Шерифом лише підтверджує проблеми італійської команди. Уже без Жозе Моурінью римляни, безумовно, докладуть максимум зусиль, щоб покращити свою гру та результати у другій половині сезону.

У минулій Лізі Європи Рома дійшла до фіналу і цього разу налаштована як мінімум повторити це досягнення. Для цього вже в першому матчі проти Феєноорда гостям необхідно отримати позитивний результат перед матчем-відповіддю, який відбудеться в Італії.

Феєнорд проти Роми

Феєнорд проти Роми факти

  • Востаннє команди зустрічалися в минулій Лізі Європи: за підсумками двох матчів 1/4 фіналу «Рома» пройшла далі;
  • У трьох з п'яти матчів між суперниками в єврокубках ставка була на «обидві команди заб'ють» 1,75;
  • Лише в двох з п'яти матчів між командами в єврокубках ставка на тотал перевищувала (2,5) 1,95;
  • "Рома" виграла три з п'яти матчів проти "Фейєнорда" в єврокубках.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи: на перемогу «Фейєнорда» можна поставити за 2.08, на нічию – за 3.40, а на перемогу Роми - за 3,60. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Доля знову звела Феєнорд і Рому в плей-офф Ліги Європи, тільки цього разу команди зіграють в 1/16 фіналу турніру. Минулого сезону римляни обіграли роттердамців у чвертьфіналі, тож тепер голландці будуть надзвичайно мотивовані взяти реванш у суперника. Це буде протистояння між суперниками приблизно рівного класу, тобто ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0