Юніон проти Айнтрахта. Скільки голів заб'ють суперники в цій грі?

У четвер, 15 лютого, на стадіоні «Лотто Парк» відбудеться матч 1/16 фіналу Ліги конференцій «Уніон» — «Айнтрахт» Франкфурт.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Уніон» проти «Айнтрахта».

Уніон

Бельгійська команда посіла третє місце у своїй групі Ліги Європи і завдяки цьому результату опинилася в плей-офф Ліги конференцій. На груповому етапі «Уніон» зумів двічі перемогти, двічі зіграти внічию і двічі програти, здивувавши публіку такою стабільністю.

Тренерський штаб і гравці команди однозначно хочуть продовжити єврокубковий шлях, а для цього Уніон повинен добре зіграти в першому матчі 1/16 фіналу Ліги конференцій проти «Айнтрахта». Важливим фактором для господарів цього вечора стане підтримка місцевих уболівальників.

Айнтрахт

Але Айнтрахт сміливо можна назвати досвідченим єврокубковим бійцем, який стабільно виступає на різноманітних турнірах останніми роками. У сезоні 2021/2022 команда виграла Лігу Європи, а в поточній кампанії посіла друге місце в групі Ліги конференцій і вийшла в плей-офф турніру.

У «Орлів» традиційно насичений календар на лютий, і буде цікаво подивитися, як команда впорається з таким розкладом. У чемпіонаті Німеччини «Айнтрахт» також веде активну боротьбу за вихід до єврокубків і на даний момент важко сказати, який турнір є пріоритетним для «орлів».

Юніон проти Айнтрахта

Юніон проти Айнтрахта факти

  • У минулому команди ніколи не грали між собою в європейських змаганнях;
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю Союзу робиться ставка на тотал понад (2,5) 1,97;
  • В середньому в шести з десяти матчів за участю Айнтрахта Франкфурт є ставка на «обидві команди заб'ють» 1,73;
  • У нинішньому єврокубковому сезоні «Айнтрахт» жодного разу не грав унічию.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, відома серед футбольних уболівальників, пропонує своїм клієнтам такі котирування на цей перший матч 1/16 фіналу Ліги конференцій: на перемогу Союзу можна поставити за 2,50, на нічию – за 3,25, а на перемогу Айнтрахта - за 2,90. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Букмекери відмовляються виділяти явного фаворита в першому матчі 1/16 фіналу Ліги конференцій, в якому бельгійський Уніон прийматиме франкфуртський "Айнтрахт". Це справді буде зустріч двох приблизно рівних команд, кожна з яких хоче отримати прийнятний результат перед матчем-відповіддю. І господарів, і гостей можна сміливо назвати атакувальними командами, які можуть багато забити. Тому цікавим варіантом прогнозу в цьому випадку буде ставка на тотал овер (2,5) за 1,97.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0