Шахтар – Марсель. Чи зможуть «гірники» виграти перший матч?

У четвер, 15 лютого, на Volksparkstadion відбудеться матч першого матчу 1/16 Ліги Європи між «Шахтарем» і «Марселем».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Шахтар» – «Марсель».

Шахтар

Шахтар опинився в плей-офф Ліги Європи після вильоту з Ліги чемпіонів, де посів третє місце в групі з Барселоною, Порту та Антверпеном. У головному єврокубковому турнірі підопічні Маріно Пушича виступили вдало і претендували на вихід до останнього раунду.

Для «гірників» участь у плей-офф єврокубків — звична історія, до якої вони давно звикли своїх уболівальників. Тому в першому матчі з «Марселем» «Шахтар» намагатиметься грати у свій футбол, намагатиметься перехопити ініціативу та створювати велику кількість моментів біля воріт суперника.

Марсель

Французька команда зуміла кваліфікуватися зі своєї групи Ліги Європи, до якої також увійшли Брайтон, Аякс та АЕК. У непростому квартеті «Марсель» все ж посів друге місце, хоча навряд чи команда, тренерський штаб і вболівальники клубу були задоволені таким результатом.

Тепер "Марсель" має продовжити свій шлях у Лізі Європи з 1/16 фіналу, де команда зустрілася з не найлегшим суперником. Проте вже в першій зустрічі французька команда явно буде мотивована створити собі комфортну перевагу перед відповідним боєм.

Шахтар – Марсель

Шахтар – Марсель факти

  • Раніше в єврокубках команди зустрічалися двічі: «Шахтар» виграв обидва матчі;
  • В середньому в чотирьох з десяти матчів за участю «Шахтаря» робиться ставка на тотал понад (2,5) 1,85;
  • В середньому в шести з десяти матчів за участю Марселя ставка на «обидві команди заб'ють» 1,67;
  • У поточному єврокубковому сезоні «Шахтар» жодного разу не зіграв унічию.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед футбольних уболівальників, пропонує своїм клієнтам такі котирування на цей перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи: на перемогу «Шахтаря» можна поставити за 3,20, на нічию – за 3,40. , а на перемогу Марселя - за 2,25. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Протистояння «Шахтаря» і «Марселя» є одним із найцікавіших в 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому досить складно віддати перевагу одному з суперників. Букмекери бачать фаворитом збірну Франції, але «гірники» цього сезону неодноразово підтверджували, що готові на рівних грати з більш іменитими суперниками. У першому матчі як господарі, так і гості намагатимуться показати себе з кращого боку, тому логічним видається ставка на «обидві заб’ють» за 1,67.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0