Ліон проти Ніцци. Чи продовжать перемагати «ткачі»?

16 лютого на арені Parc Olympique Lyon (Ліон) у матчі 22-го туру першої ліги Франції зустрінуться команди «Ліон» і «Ніцца».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ліон" - "Ніцца".

Ліон

Ліон вийшов із кризи; в останніх 10 зустрічах команда здобула вісім перемог, при цьому зазнавши лише двох поразок. В останньому матчі чемпіонату Франції підопічні П'єра Сажа також продемонстрували клас, обігравши на виїзді "Монпельє" з рахунком 2:1. У складі "ткачів" голи відзначилися Ляказетт і Какере. "Ліон" посідає 13-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 22 очки, при коефіцієнті м'ячів 22:34. У дитячій гонці бомбардирів лідирує Ляказетт з 11 голами.

На своїй території «Олімпік» провів 11 матчів у лізі, здобувши три перемоги та три нічиї, а також зазнавши п’яти поразок.

Nice

Nice загалом працює добре; в 10 матчах клуб здобув шість перемог і зіграв внічию, зазнавши при цьому трьох поразок. В останньому матчі чемпіонату Франції підопічні Франческо Фаріолі відстали, програвши вдома «Монако» з рахунком 2:3. У господарів забили Лаборд і Гессан. «Ніцца» займає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 39 очок, при співвідношенні м'ячів 22:14. У гонці бомбардирів у "орлят" лідирують Моффі (6+2) і Лаборд (4+1).

На виїзді «гімнасти» взяли участь у 10 матчах чемпіонату, здобувши 4 перемоги та 3 нічиї, ще в трьох випадках зафіксовано поразки.

Ліон проти Ніцци

Факти про Ліон проти Ніцци

  • Ліон виграв 8 з останніх 10 матчів сезону 2,67;
  • Загальна кількість голів перевищувала 2,5 у 7 з останніх 10 матчів Ліона сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не виділяють фаворита в цій парі. Коефіцієнт на перемогу Ліона становив 2,67. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,12. Котирування зупинилися на Victoria Nice на позначці 2,87. Букмекери не чекають результативного футболу від французьких команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 1,66, «Тотал більше 2,5» з лапками – 2,27. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ліон буквально переродився, команда насолоджується найкращим відрізком сезону, покинула зону вильоту і не збирається зупинятися на досягнутому. У Ніцци, навпаки, був сильний осінній сезон, і тепер вони регулярно втрачають очки; Особливо важко орлятам даються виїзні ігри. Враховуючи різну форму команд, домашній стадіон для «ткачів» мені не важливий, а також невміння «Ніцци» грати на виїзді, думаю, господарі будуть сильнішими: перемога «Ліона» – 2,67.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0