Атлетіко – Лас-Пальмас. Чи продовжать «матрацники» не програвати вдома в Прімері?

17 лютого в рамках 25-го туру іспанської Прімери на «Метрополітано Арені» (Мадрид) поміряються між собою «Атлетіко» і «Лас-Пальмас».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Атлетіко" проти "Лас-Пальмас".

Атлетіко

Атлетіко знизився, команда не може виграти три матчі поспіль. В останньому матчі хлопці Дієго Сімеоне відверто провалили; команда поступилася на виїзді з мінімальним рахунком «Севільї» (0:1), яка тепер не може претендувати на звання найкращої. "Атлетіко" посідає 4-е місце в турнірній таблиці, набравши 48 очок, при співвідношенні м'ячів 45:26. У гонці бомбардирів лідирують Мората (13+1) і Грізманн (11+6).

На власній території Мадрид виступає набагато переконливіше; в рамках чемпіонату клуб не зазнав поразки вже 12 зустрічей поспіль.

Лас-Пальмас

Лас-Пальмас виступає непослідовно; в останніх 10 зустрічах команда здобула три перемоги і дві нічиї, а також зазнала п'яти поразок. В останньому матчі чемпіонату підопічні Хав'єра Гарсіа Пім'енти покращили собі настрій, обігравши вдома "Валенсію" з рахунком 2:0. Голами у жовто-синіх відзначилися Алекс Суарес і Кардона. Лас-Пальмас посідає 8-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 35 очок, при співвідношенні м'ячів 25:20. Родрігес лідирує в гонці бомбардирів Канарських островів з 5 голами та результативною передачею.

На виїзді «жовто-сині» провели 12 матчів, здобувши 4 перемоги та 2 нічиї, а також зазнавши 6 поразок.

Атлетіко – Лас-Пальмас

Факти про матч Атлетіко – Лас-Пальмас

  • Атлетіко не програє в 17 з 18 домашніх матчів цього сезону;
  • Загальна кількість забитих голів була меншою за 2,5 у 6 з останніх 7 матчів Атлетіко сезону 2.07.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в домашньому успіху мадридців. Коефіцієнт на перемогу Атлетіко становив 1,44. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,68. На Las Palmas Victoria котирування зупинилися на позначці 7,28. Букмекери очікують від іспанських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,07, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,79. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Атлетіко зазнає невдачі в останніх іграх, ризикуючи вилетіти з національного кубка та втратити місце в топ-4 Приклади. Лас-Пальмас залишається в першій десятці таблиці, що вже є успіхом. Гостям більше не загрожує виліт, тож вони можуть грати заради задоволення, не вирішуючи турнірних завдань. Враховуючи сильну гру мадридців вдома, і відсутність мотивації у гостей, і вищий рівень виконавців у «матрацників», думаю, вони зможуть взяти три очки: перемога «Атлетіко» з гандикапом 1 (-1) – 1,66.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0