Сельта проти Барселони. Чи є у власників вихід із кризи?

17 лютого в матчі 25-го туру іспанської Ла Ліги зустрінуться Сельта і Барселона. Поєдинок прийме «Балайдос Арена» (Віго).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Сельта" – "Барселона".

Сельта

Останнім часом Сельта повністю втратила обертів; у п'яти матчах команда здобула лише одну перемогу, зазнавши при цьому чотирьох поразок. В останньому матчі чемпіонату підопічні Рафаеля Бенітеса також не впоралися, поступившись на виїзді «Хетафе» з рахунком 2:3. У гостей голи відзначилися Ларсен і Альєнде. "Сельта" опустилася на 17-е місце в турнірній таблиці, набравши 20 очок, при співвідношенні м'ячів 26:35. Ларсен очолює гонку бомбардирів «Селтікс»; норвежець забив 9 голів і віддав 2 гольові передачі.

Вдома «небожники» провели 12 матчів у Прикладі, здобувши 2 перемоги та 4 нічиї, а також зазнавши 6 поразок.

Барселона

Барселона діє набагато переконливіше; в 10 матчах команда здобула 6 перемог і нічию, а також зазнала 3 поразок. Але в останньому матчі Ла Ліги підопічні Хаві втратили очки, зігравши вдома внічию з Гранадою 3:3. Голами у складі каталонців відзначилися Ямал (дубль) і Левандовскі. Барселона посідає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 51 очко, з різницею м'ячів 50:33. Левандовскі є лідером у гонці бомбардирів "блауграни"; на рахунку поляка 10 голів і 5 результативних передач.

У чемпіонаті каталонці провели 11 матчів на виїзді, здобувши 6 перемог і 5 нічиїх.

Сельта проти Барселони

Факти Сельти проти Барселони

  • У 6 з останніх 7 матчів Барселони в Ла Лізі було забито більше 2,5 голів;
  • Барселона забила принаймні 2 голи в 6 з останніх 7 матчів Ла Ліги 2,49.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу каталонцям. Коефіцієнт на перемогу "Сельти" становив 3,96. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,91. Котирування Барселони Вікторії зупинилися на позначці 1,87. Букмекери очікують від іспанських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 2,12, «Тотал більше 3» з коефіцієнтом 1,75. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Сельта переживає кризу і ризикує потрапити в зону вильоту, якщо не покращить свою гру. Барселону лихоманить, Хаві йде після закінчення сезону, захист команди не витримує критики, а атака могла б бути набагато результативнішою. Загалом, суперники зараз далекі від оптимальних показників. Що стосується очної зустрічі, то я все-таки очікую на перемогу каталонців, їх клас помітно вищий, а криза «Селтік» занадто глибока: перемога «Барселони» – 1,87.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0