Нігерія проти Кот-д'Івуару. Яка команда найкраща в Африці?

11 лютого у фінальному матчі Кубка африканських націй зустрінуться збірні Нігерії та Кот-д'Івуару. Поєдинок відбудеться на «Алассан Оуттара Арена» (Абіджан).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Нігерія проти Кот-д'Івуару

Нігерія

Збірна Нігерії є триразовим володарем Кубка націй і постійно бореться за нагороди на континентальному рівні. На нинішньому старті команда Жозе Пезейро також виступає потужно, команда виграла п'ять із шести можливих зустрічей і ще в одній зіграла внічию. «Зелені» з великими труднощами здобули путівку у фінал, лише зламавши опір південноафриканської збірної по пенальті 2:1. Трост-Еконг забив гол в основний час за Супер Орлів.

У CAN нігерійці забили 7 голів, пропустивши два у власні ворота. Лідером гонки бомбардирів Нігерії є Лукман, на рахунку якого 3 голи та одна результативна передача.

Кот-д'Івуар

Збірна Кот-д'Івуару - господар турніру; команда бере участь у турнірі з подвійною мотивацією. Старт турніру видався для «слонів» дуже складним; івуарійці посіли лише третє місце в групі, але зуміли пройти далі за додатковими показниками. У плей-офф хлопці Emers Fae вже почали показувати максимальний результат, що дозволило їм вийти у вирішальний матч CAN. У півфінальному матчі Кот-д'Івуар був сильнішим за збірну ДР Конго - 1:0. Єдиний гол у складі "слонів" забив Халлер.

Загалом на домашньому турнірі команда забила 5 і пропустила 7 голів.

Нігерія проти Кот-д'Івуару

Факти Нігерії проти Кот-д'Івуару

  • Нігерія не програє в 13 з останніх 14 матчів;
  • Нігерія забивала менше 2,5 голів в останніх 9 матчах. 1.48.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не визначають фаворита фіналу. Котирування успіху Нігерії становили 2,70. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,00. Котирування Кот-д'Івуару Вікторії зупинилися на 3.00. Від збірних букмекер не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,48, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,80. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Нігерії впевнено пройшла весь турнір, до того ж вже обіграла «слонів» на груповому етапі. Кот-д'Івуар висуне свої трибуни вперед, тож команда спробує взяти реванш. Думаю, що гра не буде рясніти моментами, команди не будуть ризикувати зайво, ціна помилки – трофей: тотал менше – тотал менше 2 – 1,83.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0